Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνεχίζει να διδάσκει την τέχνη του πολέμου
Θρύλος του κουγκ φου, πρωταθλητής χορού στο τσα τσα, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και ποιητής. Το Χονγκ Κονγκ, φοράει τα καλά του αυτές τις μέρες, καθώς η μεγάλη επέτειος των σαράντα χρόνων από το θάνατο του σπουδαιότερου και δημοφιλέστερου παιδιού του έφτασε.Ο λόγος για τον Μπρους Λι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Ιουλίου 1973, σε ηλικία μόλις 32 ετών, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στην τέχνη του κινηματογράφου. Τέσσερις δεκαετίες μετά η πατρίδα του τον θυμάται και τον τιμά με μια μεγάλη έκθεση που θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πάντε ολόκληρα χρόνια.Λεκτικά "χτυπήματα

Συνεχίζει να διδάσκει την τέχνη του πολέμου

Θρύλος του κουγκ φου, πρωταθλητής χορού στο τσα τσα, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και ποιητής. Το Χονγκ Κονγκ, φοράει τα καλά του αυτές τις μέρες, καθώς η μεγάλη επέτειος των σαράντα χρόνων από το θάνατο του σπουδαιότερου και δημοφιλέστερου παιδιού του έφτασε.

Ο λόγος για τον Μπρους Λι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Ιουλίου 1973, σε ηλικία μόλις 32 ετών, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στην τέχνη του κινηματογράφου. Τέσσερις δεκαετίες μετά η πατρίδα του τον θυμάται και τον τιμά με μια μεγάλη έκθεση που θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πάντε ολόκληρα χρόνια.

Λεκτικά "χτυπήματα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X