Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόδραση στη Μύκονο
Μπορεί το νησί των ονείρων τους να είναι η Νάξος, εκεί που γνωρίστηκαν και φούντωσε ο έρωτάς τους, όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα έκαναν μια μίνι απόδραση στη Μύκονο για να περάσουν λίγες μέρες μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του παρουσιαστή. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του στα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου. Η Κατερίνα παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της έχει πάρει ελάχιστα κιλά και εξακολουθεί να είναι κομψή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαλαρός και άνετος δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.

Απόδραση στη Μύκονο

Μπορεί το νησί των ονείρων τους να είναι η Νάξος, εκεί που γνωρίστηκαν και φούντωσε ο έρωτάς τους, όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα έκαναν μια μίνι απόδραση στη Μύκονο για να περάσουν λίγες μέρες μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του παρουσιαστή.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του στα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου. Η Κατερίνα παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της έχει πάρει ελάχιστα κιλά και εξακολουθεί να είναι κομψή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαλαρός και άνετος δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X