Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γαστρική Πτύχωση: ποια τα πλεονεκτήματα της επέμβασης;
Γράφει ο Παναγιώτης Γλεντής - ΧειρουργόςΝέα λαπαροσκοπική επέμβαση, χωρίς αφαίρεση στομάχου και ξένα σώματα, σε μία μόνο ημέρα.Η λαπαροσκοπική ή ρομποτική επιμήκης γαστρική πτύχωση είναι η βαριατρική επέμβαση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια έναντι του γαστρικού δακτυλίου. Είναι επέμβαση μικρής βαρύτητας, αντίστοιχη με τον δακτύλιο, με καλύτερα αποτελέσματα, και με το πλεονέκτημα ότι δεν αφήνεται ξένο σώμα στον οργανισμό και δεν χρειάζεται μετεγχειρητική ρύθμιση και παρακολούθηση. Η επέμβαση αυτή έγινε πρώτη φορά από τον Δρ M.Talebpour το 2004 και το 2007 ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Στην Ελλάδα η ομάδα μας άρχισε να την εφαρμόζει το 2008 και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τους ασθενείς μας δείχνουν ότι έχει καταλάβει μια πολύ καλή θέση ανάμεσα στις άλλες βαριατρικές επεμβάσεις.Η λαπαροσκοπική ή ρομποτική επιμήκης γαστρική πτύχωση, είναι μια περιοριστική επέμβαση, μειώνει δηλαδή σημαντικά την τροφή που μπορεί να καταναλώσει ο ασθενήςΜπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Γαστρική Πτύχωση: ποια τα πλεονεκτήματα της επέμβασης;

Γράφει ο Παναγιώτης Γλεντής – Χειρουργός

Νέα λαπαροσκοπική επέμβαση, χωρίς αφαίρεση στομάχου και ξένα σώματα, σε μία μόνο ημέρα.

Η λαπαροσκοπική ή ρομποτική επιμήκης γαστρική πτύχωση είναι η βαριατρική επέμβαση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια έναντι του γαστρικού δακτυλίου. Είναι επέμβαση μικρής βαρύτητας, αντίστοιχη με τον δακτύλιο, με καλύτερα αποτελέσματα, και με το πλεονέκτημα ότι δεν αφήνεται ξένο σώμα στον οργανισμό και δεν χρειάζεται μετεγχειρητική ρύθμιση και παρακολούθηση. Η επέμβαση αυτή έγινε πρώτη φορά από τον Δρ M.Talebpour το 2004 και το 2007 ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Στην Ελλάδα η ομάδα μας άρχισε να την εφαρμόζει το 2008 και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τους ασθενείς μας δείχνουν ότι έχει καταλάβει μια πολύ καλή θέση ανάμεσα στις άλλες βαριατρικές επεμβάσεις.

Η λαπαροσκοπική ή ρομποτική επιμήκης γαστρική πτύχωση, είναι μια περιοριστική επέμβαση, μειώνει δηλαδή σημαντικά την τροφή που μπορεί να καταναλώσει ο ασθενής…

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X