Απόψε στην εκπομπή «FEELING GOOD»

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Υρώ Μανέ, ο Κώστας Λειβαδάς, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Νίκος Μεταξωτός, είναι οι καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή στην αποψινή εκπομπή της FEELING GOOD, στις 10, στον realfm 97,8.

Η καλλιτεχνική παρέα μιλάει για τις καλοκαιρινές της δραστηριότητες, την ”Ειρήνη” του Αριστοφάνη, με το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, την περιοδεία των συναυλιών του ”Μια φορά συμβαίνει”, του ”Φωνάζει ο κλέφτης” του Δ. Ψαθά, με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, τη νέα δισκογραφική δουλειά ”Γραμμένο κόκκινο”, την περιοδεία του”Φώντα” του Μήτσου Ευθυμιάδη.

Τέλος ο γιατρός Νίκος Μεταξωτός, εμπνευστής του WOW GREECE, της νέας διαδικτυακής καμπάνιας έμπνευσης για την Ελλάδα, που στηρίζει το ψηφιακό μηναίο περιοδικό για iPads WOW NOW, μιλάει για τους γνωστούς μας Έλληνες, τις προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό χώρο και τα ΜΜΕ, που ενώνουν τις φωνές τους σε μια προσπάθεια θετικής και δημιουργικής αποτύπωσης του τί είναι Ελλάδα σήμερα, με μια λέξη που οι ίδιοι επέλεξαν. Η καμπάνια WOW GREECE έχει ως στόχο να ακουστεί και να διαδοθεί μια διαφορετική εικόνα για τη χώρα μας: η εικόνα της δημιουργίας, της θετικής διάθεσης, της έμπνευσης, ένα ηχηρό μήνυμα για μια Ελλάδα διαφορετική, για την Ελλάδα που μας αξίζει.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

Σχετικά άρθρα