Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ποινή φυλάκισης με αναστολή
Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη για 4η φορά λόγω χρεών προς το Δημόσιο ύψους περίπου 1,5 εκ.ευρώ, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του Ιωάννη Παγορόπουλο.Ο κ.Παγορόπουλος προσκόμισε στο δικαστήριο το έγγραφο με το οποίο ο πελάτης του παραχωρεί στο Δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη του και ζήτησε να αναγνωριστούν στον Λάκη Γαβαλά τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του.Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορός του Ιωάννης Παγορόπουλος δήλωσε: "Δεν κρίνω ποτέ αποφάσεις δικαστηρίων. Τις σέβομαι όλες. Το μόνο που μπορώ να πω γι´αυτήν είναι πως είναι επιεικώς ακατανόητη. Αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη να κυνηγά εξοντωτικά τον Λάκη Γαβαλά καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσει με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις του προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Ποινή φυλάκισης με αναστολή

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη για 4η φορά λόγω χρεών προς το Δημόσιο ύψους περίπου 1,5 εκ.ευρώ, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του Ιωάννη Παγορόπουλο.

Ο κ.Παγορόπουλος προσκόμισε στο δικαστήριο το έγγραφο με το οποίο ο πελάτης του παραχωρεί στο Δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη του και ζήτησε να αναγνωριστούν στον Λάκη Γαβαλά τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορός του Ιωάννης Παγορόπουλος δήλωσε: «Δεν κρίνω ποτέ αποφάσεις δικαστηρίων. Τις σέβομαι όλες. Το μόνο που μπορώ να πω γι΄αυτήν είναι πως είναι επιεικώς ακατανόητη. Αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη να κυνηγά εξοντωτικά τον Λάκη Γαβαλά καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσει με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις του προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X