Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ανάσα» για την εύθραυστη κυβέρνηση Λέτα
Η γερουσία της Ρώμης απέρριψε την ψήφο δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, με 226 ψήφους κατά, 55 υπέρ και 13 αποχές. Εναντίον της πρότασης τάχθηκε η κεντροαριστερά, το Δημοκρατικό Κόμμα (PD), η κεντροδεξιά, το κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) και η κεντρώα συμμαχία Επιλογή Πολιτών (SC). Υπέρ τάχθηκαν το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) και το κόμμα Αριστερά, Οικολογία, Ελευθερία (SEL). Η πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του Αλφάνο κατατέθηκε εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση της απέλασης από την Ιταλία στα τέλη Μαΐου, της συζύγου και της κόρης ενός επιχειρηματία και αντιφρονούντα από το Καζακστάν, του Μουχτάρ Αμπλιαζόφ, η οποία πραγματοποιήθηκε, όπως διέρρευσε, μετά τις έντονες πιέσεις της πρεσβείας του Καζακστάν. "Πρόκειται για μια σημαντική και κρίσιμη υπόθεση η οποία μας προκαλεί θλίψη

«Ανάσα» για την εύθραυστη κυβέρνηση Λέτα

Η γερουσία της Ρώμης απέρριψε την ψήφο δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, με 226 ψήφους κατά, 55 υπέρ και 13 αποχές.

Εναντίον της πρότασης τάχθηκε η κεντροαριστερά, το Δημοκρατικό Κόμμα (PD), η κεντροδεξιά, το κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) και η κεντρώα συμμαχία Επιλογή Πολιτών (SC).

Υπέρ τάχθηκαν το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) και το κόμμα Αριστερά, Οικολογία, Ελευθερία (SEL). Η πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του Αλφάνο κατατέθηκε εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση της απέλασης από την Ιταλία στα τέλη Μαΐου, της συζύγου και της κόρης ενός επιχειρηματία και αντιφρονούντα από το Καζακστάν, του Μουχτάρ Αμπλιαζόφ, η οποία πραγματοποιήθηκε, όπως διέρρευσε, μετά τις έντονες πιέσεις της πρεσβείας του Καζακστάν.

«Πρόκειται για μια σημαντική και κρίσιμη υπόθεση η οποία μας προκαλεί θλίψη

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X