Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η απάντηση στο Rolling Stone
Η απόφαση του διάσημου περιοδικού Rolling Stone να φιλοξενήσει στο πρωτοσέλιδό του τον βασικό ύποπτο για τις επιθέσεις στη Βοστόνη Τζοχάρ Τσαρνάεφ, οδήγησαν έναν φωτογράφο αστυνομικό στο να δημοσιεύσει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες του 19χρονου, τη στιγμή της σύλληψής του.Οι νέες αυτές φωτογραφίες του Τσαρνάεφ τη στιγμή που βγαίνει από τη βάρκα στην οποία ήταν κρυμμένος, τον απεικονίζουν ματωμένο στο πρόσωπο. Στη μία από αυτές, σηκώνει το μπλουζάκι του, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει στους αστυνομικούς που τον είχαν εντοπίσει ότι είναι άοπλος. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον αστυνομικό της Μασαχουσέτης Σιν Μέρφι και δημοσιεύτηκαν σε περιοδικό της Βοστόνης.Σε ανακοίνωσή του ο Μέρφι χαρακτήρισε το εξώφυλλο του Rolling Stone προσβλητικό για τους επιζήσαντες των επιθέσεων στη Βοστόνη. "Αυτός ο άνθρωπος είναι κακός

Η απάντηση στο Rolling Stone

Η απόφαση του διάσημου περιοδικού Rolling Stone να φιλοξενήσει στο πρωτοσέλιδό του τον βασικό ύποπτο για τις επιθέσεις στη Βοστόνη Τζοχάρ Τσαρνάεφ, οδήγησαν έναν φωτογράφο αστυνομικό στο να δημοσιεύσει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες του 19χρονου, τη στιγμή της σύλληψής του.

Οι νέες αυτές φωτογραφίες του Τσαρνάεφ τη στιγμή που βγαίνει από τη βάρκα στην οποία ήταν κρυμμένος, τον απεικονίζουν ματωμένο στο πρόσωπο. Στη μία από αυτές, σηκώνει το μπλουζάκι του, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει στους αστυνομικούς που τον είχαν εντοπίσει ότι είναι άοπλος. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον αστυνομικό της Μασαχουσέτης Σιν Μέρφι και δημοσιεύτηκαν σε περιοδικό της Βοστόνης.

Σε ανακοίνωσή του ο Μέρφι χαρακτήρισε το εξώφυλλο του Rolling Stone προσβλητικό για τους επιζήσαντες των επιθέσεων στη Βοστόνη. "Αυτός ο άνθρωπος είναι κακός

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X