Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σ.Κεδίκογλου: O ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πρακτικές που γυρνάνε τη χώρα πίσω
Πρακτικές που γυρνάνε τη χώρα πίσω και υπόθαλψη κομματικών πρακτικών και συνδικαλιστικών στελεχών, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Δημόσια Τηλεόραση.Επίσης, απηύθυνε μομφή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αποφεύγει να καταδικάσει την επίθεση κατά του υπουργού Υγείας και καταλόγισε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και σε στελέχη του ότι ενώ καθίστανται μάρτυρες εμφυλιοπολεμικών συνθημάτων δεν αντιδρούν. Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα νωρίτερα αυτός καταλόγισε στην κυβέρνηση για την κατάργηση της ΕΡΤ, τον κατηγόρησε ότι επιδίδεται σε λόγια "και πάλι όμως χωρίς να παρουσιάσει κανένα σχέδιο

Σ.Κεδίκογλου: O ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πρακτικές που γυρνάνε τη χώρα πίσω

Πρακτικές που γυρνάνε τη χώρα πίσω και υπόθαλψη κομματικών πρακτικών και συνδικαλιστικών στελεχών, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Δημόσια Τηλεόραση.

Επίσης, απηύθυνε μομφή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αποφεύγει να καταδικάσει την επίθεση κατά του υπουργού Υγείας και καταλόγισε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και σε στελέχη του ότι ενώ καθίστανται μάρτυρες εμφυλιοπολεμικών συνθημάτων δεν αντιδρούν.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα νωρίτερα αυτός καταλόγισε στην κυβέρνηση για την κατάργηση της ΕΡΤ, τον κατηγόρησε ότι επιδίδεται σε λόγια "και πάλι όμως χωρίς να παρουσιάσει κανένα σχέδιο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X