Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι “Μες στην Καλή χαρά” και την ερχόμενη σεζόν»
Στον Εθνικό Κήπο αντάμωσαν οι συντελεστές της εκπομπής "Μες στην Καλή χαρά" για τελευταία φορά όλοι μαζί. Την αφορμή έδωσε η έκθεση φωτογραφίας του διαγωνισμού της εκπομπής με τίτλο "Φωτογραφίζοντας την ελπίδα" και "Μικρές χαρές", που "έτρεξε" μέσα στη σεζόν. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο TV Βox, μεταξύ άλλων και για το μέλλον της εκπομπής της. "Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για του χρόνου, δεν ξέρω τίποτα". Θα ήθελε όμως να είναι "Μες στην καλή χαρά" και του χρόνου; "Δεν ξέρω" ήταν η λακωνική απάντησή της, που όμως άφηνε να εννοηθούν πολλά. Ο δε Θέμης Γεωργαντάς τόνισε πως θα ήθελε να είναι και του χρόνου, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: "Όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελά. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με την παρέα αυτή φέτος και εννοείται πως θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μαζί τους, όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για την επόμενη σεζόν". Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει, μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς να κάνει κάτι δικό της.

«Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι “Μες στην Καλή χαρά” και την ερχόμενη σεζόν»

Στον Εθνικό Κήπο αντάμωσαν οι συντελεστές της εκπομπής «Μες στην Καλή χαρά» για τελευταία φορά όλοι μαζί.

Την αφορμή έδωσε η έκθεση φωτογραφίας του διαγωνισμού της εκπομπής με τίτλο «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές», που «έτρεξε» μέσα στη σεζόν. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο TV Βox, μεταξύ άλλων και για το μέλλον της εκπομπής της. «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για του χρόνου, δεν ξέρω τίποτα». Θα ήθελε όμως να είναι «Μες στην καλή χαρά» και του χρόνου; «Δεν ξέρω» ήταν η λακωνική απάντησή της, που όμως άφηνε να εννοηθούν πολλά.

Ο δε Θέμης Γεωργαντάς τόνισε πως θα ήθελε να είναι και του χρόνου, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελά. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με την παρέα αυτή φέτος και εννοείται πως θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μαζί τους, όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για την επόμενη σεζόν».

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει, μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς να κάνει κάτι δικό της.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X