Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Google:1.5 εκατ. ενεργοποιήσεις συσκευών Android κάθε μέρα
Το λειτουργικό σύστημα Android εξακολουθεί να αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς, αφού ο CEO της Google, Larry Page, ανακοίνωσε ότι πλέον ενεργοποιούνται καθημερινά 1.5 εκατ. νέες συσκευές και σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους θα ξεπεραστεί ο αριθμός του 1 δισ. συσκευών από το 2008 (ήταν 900 εκατ. τον περασμένο Μάιο).Ακόμη, το κατάστημα Google Play έφτασε τα 50 δισ. downloads εφαρμογών ενώ οι χρήστες Chrome έφτασαν τα 750 εκατ. σε όλο τον κόσμο! Τέλος, ο Larry Page αναφέρθηκε και στο περίφημο Moto X λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος από τη συσκευή (τη χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό) και ότι θα τη δούμε σύντομα.Πηγή:techgear.gr

Google:1.5 εκατ. ενεργοποιήσεις συσκευών Android κάθε μέρα

Το λειτουργικό σύστημα Android εξακολουθεί να αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς, αφού ο CEO της Google, Larry Page, ανακοίνωσε ότι πλέον ενεργοποιούνται καθημερινά 1.5 εκατ. νέες συσκευές και σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους θα ξεπεραστεί ο αριθμός του 1 δισ. συσκευών από το 2008 (ήταν 900 εκατ. τον περασμένο Μάιο).

Ακόμη, το κατάστημα Google Play έφτασε τα 50 δισ. downloads εφαρμογών ενώ οι χρήστες Chrome έφτασαν τα 750 εκατ. σε όλο τον κόσμο! Τέλος, ο Larry Page αναφέρθηκε και στο περίφημο Moto X λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος από τη συσκευή (τη χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό) και ότι θα τη δούμε σύντομα.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X