Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χωρίς βιασύνη για επιτελικό ο ΠΑΟΚ
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο για την απόκτηση επιτελικού μέσου και κατά τα φαινόμενα δεν θα τον έχουν στο πρώτο ματς με τη Μέταλιστ... Ο Τσιστιακόφ με τον Βρύζα συνεχίζουν να δουλεύουν τις υποθέσεις παικτών που έχουν ξεχωρίζει, περνώντας τους από το... μικροσκόπιο. Ο δικέφαλος δεν βιάζεται, παρότι υπάρχουν μπροστά τα ματς με τη Μέταλιστ.Πιθανόν το ότι τελικά ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στους ανίσχυρους να έπαιξε το ρόλο του. Ο στόχος, άλλωστε, είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ταιριαστός σε αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν εγκαταλειφθεί για άλλους λόγους, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται. πηγη gazzetta.gr

Χωρίς βιασύνη για επιτελικό ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο για την απόκτηση επιτελικού μέσου και κατά τα φαινόμενα δεν θα τον έχουν στο πρώτο ματς με τη Μέταλιστ…

 

Ο Τσιστιακόφ με τον Βρύζα συνεχίζουν να δουλεύουν τις υποθέσεις παικτών που έχουν ξεχωρίζει, περνώντας τους από το… μικροσκόπιο. Ο δικέφαλος δεν βιάζεται, παρότι υπάρχουν μπροστά τα ματς με τη Μέταλιστ.Πιθανόν το ότι τελικά ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στους ανίσχυρους να έπαιξε το ρόλο του.

Ο στόχος, άλλωστε, είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ταιριαστός σε αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν εγκαταλειφθεί για άλλους λόγους, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται.

πηγη gazzetta.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X