Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αίγυπτος: «Όχι» σε ιερό πόλεμο με τη Συρία
Η Αίγυπτος δεν έχει καμία πρόθεση να αρχίσει ιερό πόλεμο εναντίον της Συρίας, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει την ελπίδα του συριακού λαού για ελευθερία, δήλωσε σήμερα ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ Φάχμι. Το κίνημα Μουσουλμανική Αδελφότητα του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μούρσι συντάχθηκε τον περασμένο μήνα με μία έκκληση σουνιτών κληρικών για τζιχάντ εναντίον της συριακής κυβέρνησης και των σιιτών συμμάχων της. Στέλνοντας το μήνυμα μιας διαφορετικής προσέγγισης, ο νεοδιορισθείς Φάχμι δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Δεν υπάρχει πρόθεση για τζιχάντ στη Συρία

Αίγυπτος: «Όχι» σε ιερό πόλεμο με τη Συρία

Η Αίγυπτος δεν έχει καμία πρόθεση να αρχίσει ιερό πόλεμο εναντίον της Συρίας, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει την ελπίδα του συριακού λαού για ελευθερία, δήλωσε σήμερα ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ Φάχμι.

Το κίνημα Μουσουλμανική Αδελφότητα του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μούρσι συντάχθηκε τον περασμένο μήνα με μία έκκληση σουνιτών κληρικών για τζιχάντ εναντίον της συριακής κυβέρνησης και των σιιτών συμμάχων της.

Στέλνοντας το μήνυμα μιας διαφορετικής προσέγγισης, ο νεοδιορισθείς Φάχμι δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν υπάρχει πρόθεση για τζιχάντ στη Συρία

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X