Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πούτιν: «Πάρτε βιάγκρα»
Οι επικριτές της τεράστιας επιτυχίας της Ρωσίας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια για την σεξουαλική τους ζωή, ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν απάντησε σε όσους υποστήριξαν ότι η Ρωσία επιστράτευσε πολλούς αθλητές επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων στην διοργάνωση, η οποία θα έπρεπε να επιτρέπει τη συμμετοχή μόνο σε μαθητές."Θα ήθελα να τους συμβουλεύσω να αθληθούν και αν προβλήματα υγείας, να απευθυνθούν σε κάποιον γιατρό

Πούτιν: «Πάρτε βιάγκρα»

Οι επικριτές της τεράστιας επιτυχίας της Ρωσίας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια για την σεξουαλική τους ζωή, ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν απάντησε σε όσους υποστήριξαν ότι η Ρωσία επιστράτευσε πολλούς αθλητές επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων στην διοργάνωση, η οποία θα έπρεπε να επιτρέπει τη συμμετοχή μόνο σε μαθητές.

"Θα ήθελα να τους συμβουλεύσω να αθληθούν και αν προβλήματα υγείας, να απευθυνθούν σε κάποιον γιατρό

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X