Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Mυστικά που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους
Μάθε τα μυστικά μακιγιάζ εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.Tιπ: αν το κονσίλερ όσο είναι πολύ παχύρρευστο τότε μπορείς να το αναμείξεις τέλεια με λίγη κρέμα ματιών έτσι ώστε να μην δείχνει σαν να έχει ένα τόνο κονσίλερ που τελικά θα τονίσει τις ατέλειες και τις ρυτίδες της περιοχής. Αντίθετα θέλεις ένα πιο απαλό, λείο και τελικά φυσικό αποτέλεσμα!Το κονσίλερ μετά το μέικ-απ: σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να απλώσεις το κονσίλερ σου. Το θέμα είναι όμως πως πρέπει να προσέχεις να το απλώνεις μετά το μέικ-απ σου. Άπλωσε το μέικ-απ σου και άφησε το λίγο. Ρίξε μια ματιά. Εξαφανίστηκαν οι μαύροι κύκλοι; Αν όχι τώρα είναι η ώρα να απλώσεις το κονσίλερ σου στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τέλεια την περιοχή.Βαθιές γραμμές: διάλεξε ένα πιο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ για να "ανοίξεις

Mυστικά που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους

Μάθε τα μυστικά μακιγιάζ εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Tιπ: αν το κονσίλερ όσο είναι πολύ παχύρρευστο τότε μπορείς να το αναμείξεις τέλεια με λίγη κρέμα ματιών έτσι ώστε να μην δείχνει σαν να έχει ένα τόνο κονσίλερ που τελικά θα τονίσει τις ατέλειες και τις ρυτίδες της περιοχής. Αντίθετα θέλεις ένα πιο απαλό, λείο και τελικά φυσικό αποτέλεσμα!

Το κονσίλερ μετά το μέικ-απ: σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να απλώσεις το κονσίλερ σου. Το θέμα είναι όμως πως πρέπει να προσέχεις να το απλώνεις μετά το μέικ-απ σου. Άπλωσε το μέικ-απ σου και άφησε το λίγο. Ρίξε μια ματιά. Εξαφανίστηκαν οι μαύροι κύκλοι; Αν όχι τώρα είναι η ώρα να απλώσεις το κονσίλερ σου στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τέλεια την περιοχή.

Βαθιές γραμμές: διάλεξε ένα πιο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ για να «ανοίξεις

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X