Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πλήγμα στην αλ Κάιντα
Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού της Αλγερίας σκότωσαν τέσσερις ισλαμιστές μαχητές, περιλαμβανομένων δύο υπαρχηγών του επικεφαλής της λεγόμενης αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μάγρεμπ (ΑΚΙΜ), δήλωσε μία πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Η έφοδος των ειδικών δυνάμεων έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Μπουίρα, ανατολικά της πρωτεύουσας, και κατά την διάρκειά της ανακτήθηκε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων που πιθανόν καταβλήθηκε για να απελευθερωθούν δυτικοί όμηροι, σύμφωνα με την πηγή αυτή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. "Κατασχέσαμε επίσης ένα μεγάλο ποσό σε ευρώ, πιθανόν από τα λύτρα που κατέβαλαν δυτικές κυβερνήσεις στην ΑΚΙΜ κατά την διάρκεια ομηριών

Πλήγμα στην αλ Κάιντα

Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού της Αλγερίας σκότωσαν τέσσερις ισλαμιστές μαχητές, περιλαμβανομένων δύο υπαρχηγών του επικεφαλής της λεγόμενης αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μάγρεμπ (ΑΚΙΜ), δήλωσε μία πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η έφοδος των ειδικών δυνάμεων έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Μπουίρα, ανατολικά της πρωτεύουσας, και κατά την διάρκειά της ανακτήθηκε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων που πιθανόν καταβλήθηκε για να απελευθερωθούν δυτικοί όμηροι, σύμφωνα με την πηγή αυτή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

«Κατασχέσαμε επίσης ένα μεγάλο ποσό σε ευρώ, πιθανόν από τα λύτρα που κατέβαλαν δυτικές κυβερνήσεις στην ΑΚΙΜ κατά την διάρκεια ομηριών

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X