Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έξι άνθρωποι απήχθησαν από ένοπλους
Έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε στελέχη της εκλογικής επιτροπής, απήχθησαν στο βόρειο Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας σήμερα, μία εβδομάδα πριν διεξαχθούν προεδρικές εκλογές στη χώρα με στόχο την αποκατάσταση της ενότητάς της.Οι ένοπλοι είναι άγνωστο σε ποια οργάνωση ανήκουν απήγαγαν τους έξι άνδρες, οι οποίοι είναι όλοι υπήκοοι του Μάλι, νωρίς χθες καθώς διένειμαν εκλογικές κάρτες στην πόλη Τεσαλίτ, σε απόσταση περίπου 200 χλμ. από την Κιντάλ. Ανάμεσά τους ήταν και ο αντιδήμαρχος της Τεσαλίτ, είπε κυβερνητικός αξιωματούχος."Ο κυβερνήτης πραγματοποιεί μια έκτακτη συνάντηση για να δει τι χρειάζεται να γίνει. Δεν έχουμε κανένα νέο για τους απαχθέντες

Έξι άνθρωποι απήχθησαν από ένοπλους

Έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε στελέχη της εκλογικής επιτροπής, απήχθησαν στο βόρειο Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας σήμερα, μία εβδομάδα πριν διεξαχθούν προεδρικές εκλογές στη χώρα με στόχο την αποκατάσταση της ενότητάς της.

Οι ένοπλοι –είναι άγνωστο σε ποια οργάνωση ανήκουν– απήγαγαν τους έξι άνδρες, οι οποίοι είναι όλοι υπήκοοι του Μάλι, νωρίς χθες καθώς διένειμαν εκλογικές κάρτες στην πόλη Τεσαλίτ, σε απόσταση περίπου 200 χλμ. από την Κιντάλ. Ανάμεσά τους ήταν και ο αντιδήμαρχος της Τεσαλίτ, είπε κυβερνητικός αξιωματούχος.

"Ο κυβερνήτης πραγματοποιεί μια έκτακτη συνάντηση για να δει τι χρειάζεται να γίνει. Δεν έχουμε κανένα νέο για τους απαχθέντες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X