Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Πάρο χωρίς την Ζέτα!
Στην Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μόνο που αυτήν την φορά ο φακός δεν τον εντόπισε με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια αλλά με τον Λάκη Λαζόπουλο/.Τα τελευταία δύο χρόνια, η Πάρος έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός τόσο για τη Ζέτα όσο και για τον Μιχάλη.Απόδειξη είναι η ιδιόκτητη βίλα τους στο χωριό Αμπελάς, κοντά στη Νάουσα, η οποία αποτελεί πλέον την ερωτική τους φωλιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!Το mykonoslivetv ταξίδευσε ως εκεί και εντόπισε τον λατρεμένο τραγουδιστή να σεργιανίζει στα σοκάκια της Πάρου χωρίς τη Ζέτα , αλλά με το καλό του φίλο , Λάκη Λαζόπουλο!

Στην Πάρο χωρίς την Ζέτα!

Στην Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μόνο που αυτήν την φορά ο φακός δεν τον εντόπισε με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια αλλά με τον Λάκη Λαζόπουλο/.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Πάρος έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός τόσο για τη Ζέτα όσο και για τον Μιχάλη.Απόδειξη είναι η ιδιόκτητη βίλα τους στο χωριό Αμπελάς, κοντά στη Νάουσα, η οποία αποτελεί πλέον την ερωτική τους φωλιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Το mykonoslivetv ταξίδευσε ως εκεί και εντόπισε τον λατρεμένο τραγουδιστή να σεργιανίζει στα σοκάκια της Πάρου χωρίς τη Ζέτα , αλλά με το καλό του φίλο , Λάκη Λαζόπουλο!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X