Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σεισμικές δονήσεις στην Ιταλία
Σειρά σεισμικών δονήσεων σημειώθηκε την περασμένη νύχτα στην περιοχή Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας.Η πρώτη και ισχυρότερη δόνηση σημειώθηκε στις 3 και 32 λεπτά και ήταν έντασης 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίσθηκε στα 8,4 χιλιόμετρα με επίκεντρο ανάμεσα στις περιφέρειες της Ανκόνα και της Ματσεράτα.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα, κανένας κάτοικος δεν φέρεται να έχει τραυματισθεί και δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές.Μετά τον κυρίως σεισμό έγιναν αισθητές τέσσερις μετασεισμικές δονήσεις, η ισχυρότερη από τις οποίες σημειώθηκε στις 5 και 7 λεπτά το πρωί."Στην περιοχή Μάρκε έχουν αρχίσει να καταγράφονται δονήσεις από τον περασμένο Ιούνιο. Προχωρήσαμε αμέσως σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους σχετικά με την στατικότητα των κτηρίων

Σεισμικές δονήσεις στην Ιταλία

Σειρά σεισμικών δονήσεων σημειώθηκε την περασμένη νύχτα στην περιοχή Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας.Η πρώτη και ισχυρότερη δόνηση σημειώθηκε στις 3 και 32 λεπτά και ήταν έντασης 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίσθηκε στα 8,4 χιλιόμετρα με επίκεντρο ανάμεσα στις περιφέρειες της Ανκόνα και της Ματσεράτα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα, κανένας κάτοικος δεν φέρεται να έχει τραυματισθεί και δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές.Μετά τον κυρίως σεισμό έγιναν αισθητές τέσσερις μετασεισμικές δονήσεις, η ισχυρότερη από τις οποίες σημειώθηκε στις 5 και 7 λεπτά το πρωί.

«Στην περιοχή Μάρκε έχουν αρχίσει να καταγράφονται δονήσεις από τον περασμένο Ιούνιο. Προχωρήσαμε αμέσως σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους σχετικά με την στατικότητα των κτηρίων

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X