«Είναι σαχλό το να σχολιάζεται αν είμαι ή όχι με ωραίες γυναίκες»

Συνέντευξη στο περιοδικό Adore που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Ιουλίου και την Σοφία Τουντούρη παραχώρησε ο Αντώνης Σρόιτερ, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

“Είναι χαζομάρες το να σχολιάζεται πως κυκλοφορώ με ωραίες γυναίκες. Ένας άνθρωπος ταυτόχρονα εκτός από την επαγγελματική έχει και μία κοινωνική ζωή. Όταν τυχαίνει να είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο φωτογραφίζεται ή τον φωτογραφίζουν στην κοινωνική του ζωή. Τώρα αν είναι με ωραίες γυναίκες ή όχι νομίζω ότι είναι λίγο σαχλό. Η ουσία είναι ότι ούτε επιδιώκω, το αποφεύγω όσο μπορώ, ούτε κυκλοφορώ ούτε στα πολύ κοσμικά στέκια ούτε σε δεξιώσεις. Ειδικά τα τελευταία χρόνια ούτε στα κοσμικά θέρετρα θα με δεις”.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου και την δημιουργία οικογένειας. “Δεν μπαίνω σε τέτοιο τριπάκι και δεν σκέφτομαι σε τι είμαι μακριά και σε τι κοντά. Ο στόχος μου είναι να περνάω καλά και αυτή τη στιγμή περνάω πολύ καλά με το να πάω σε ένα ωραίο ερημικό νησί και να περάσω πολύ όμορφα. Τι πάει να πει θέλω ή δεν θέλω; Αυτά τα φέρνει όλα η ζωή. Μπορεί να σου φέρει παιδάκι, σύζυγο ή όχι. Το βασικό δεν είναι τι θέλεις, αλλά τι σου προκύπτει. Όλα μπορούν να προκύψουν. Το κομμάτι: Έρωτας, συμβίωση, κοινωνικές σχέσεις πλέον το κρατάω για μένα. Γιατί δεν αφορά κανέναν. Δεν είμαι άντρας κυνηγός. Δεν είμαι και θήραμα όμως”.

Πηγή:Fthis.gr

Σχετικά άρθρα