Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιαπωνία: Nίκη του κυβερνητικού συνασπισμού δείχνουν τα εξιτ πολς
Ο δεξιός συνασπισμός του ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε εξασφαλίζει μεγάλη πλειοψηφία στη Γερουσία, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι NHK. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στη βάση των προβολών κατά την έξοδο από τα εκλογικά τμήματα, το Φιλελεύθερο-Δημοκρατικό Κόμμα (PLD) του Άμπε και ο εταίρος του Νέο Κομέιτο (κέντρο) εξασφαλίζουν 71 έδρες στις εκλογές για την ανανέωση 121 εδρών της Άνω Βουλής του κοινοβουλίου, αποτέλεσμα που θα τους δώσει την απόλυτη πλειοψηφία. Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιαπωνία: Nίκη του κυβερνητικού συνασπισμού δείχνουν τα εξιτ πολς

Ο δεξιός συνασπισμός του ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε εξασφαλίζει μεγάλη πλειοψηφία στη Γερουσία, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι NHK.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στη βάση των προβολών κατά την έξοδο από τα εκλογικά τμήματα, το Φιλελεύθερο-Δημοκρατικό Κόμμα (PLD) του Άμπε και ο εταίρος του Νέο Κομέιτο (κέντρο) εξασφαλίζουν 71 έδρες στις εκλογές για την ανανέωση 121 εδρών της Άνω Βουλής του κοινοβουλίου, αποτέλεσμα που θα τους δώσει την απόλυτη πλειοψηφία.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X