Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σάμος: Πυρκαγιά στην ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από μία ώρα περίπου στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής από άγνωστη αιτία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει ούτε πεζοπόρο τμήμα.Αυτή την ώρα επιχειρούν τα δύο αεροσκάφη και το ελικόπτερο που εδρεύουν στο αεροδρόμιο της Σάμου ενώ στην περιοχή έχουν φτάσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με επικεφαλής τον διοικητή Θρ. Ζαβογιάννη καθώς και εθελοντικά κλιμάκια με τον προϊστάμενο του γραφείου Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Στάτζο.Οι δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Μονής για τον φόβο της αλλαγής της φοράς του ανέμου και του κινδύνου που θα υπάρξει για το μοναστήρι. Προς το παρόν η ένταση της φωτιάς έχει περιοριστεί ενώ οι άνεμοι πνέουν μέτριοι.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σάμος: Πυρκαγιά στην ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από μία ώρα περίπου στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής από άγνωστη αιτία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει ούτε πεζοπόρο τμήμα.

Αυτή την ώρα επιχειρούν τα δύο αεροσκάφη και το ελικόπτερο που εδρεύουν στο αεροδρόμιο της Σάμου ενώ στην περιοχή έχουν φτάσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με επικεφαλής τον διοικητή Θρ. Ζαβογιάννη καθώς και εθελοντικά κλιμάκια με τον προϊστάμενο του γραφείου Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Στάτζο.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Μονής για τον φόβο της αλλαγής της φοράς του ανέμου και του κινδύνου που θα υπάρξει για το μοναστήρι. Προς το παρόν η ένταση της φωτιάς έχει περιοριστεί ενώ οι άνεμοι πνέουν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X