Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου»
Ο Σάββας Γκέντσογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "People" μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Όταν ρωτήθηκε πως νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό του κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα απάντησε: "'Ειλικρινά γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου. Άνοιγα περιοδικά και τηλεοράσεις και με έβλεπα παντού. Δεν μου αρέσει αυτό ντρέπομαι. Ελπίζω την επόμενη φορά να μη γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Από την άλλη είναι γελοίο να κρύβω τη σχέση μου, όταν με έχουν βγάλει στα περιοδικά. Ούτε μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου, για να μη με δουν. Κάθε χρόνο πάω διακοπές στη Μύκονο. Ήταν εκεί οι φίλοι μου έτσι είπα 'θα πάω και φέτος και ας με βγάλουν φωτογραφία με την Αγγελική'. Δεν ήθελα να συμβιβαστώ και να αλλάξω το πρόγραμμα μου".

«Γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου»

Ο Σάββας Γκέντσογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «People» μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Όταν ρωτήθηκε πως νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό του κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα απάντησε:

«‘Ειλικρινά γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου. Άνοιγα περιοδικά και τηλεοράσεις και με έβλεπα παντού. Δεν μου αρέσει αυτό ντρέπομαι. Ελπίζω την επόμενη φορά να μη γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Από την άλλη είναι γελοίο να κρύβω τη σχέση μου, όταν με έχουν βγάλει στα περιοδικά. Ούτε μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου, για να μη με δουν. Κάθε χρόνο πάω διακοπές στη Μύκονο. Ήταν εκεί οι φίλοι μου έτσι είπα ‘θα πάω και φέτος και ας με βγάλουν φωτογραφία με την Αγγελική’. Δεν ήθελα να συμβιβαστώ και να αλλάξω το πρόγραμμα μου».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X