Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νύχτες με σεξ και πολύ πιοτό
Οταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσέφερε ρωσικό διαβατήριο στον γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να εγκαταλείψει τη Γαλλία εξαιτίας της υψηλής φορολογίας, το Κρεμλίνο θεωρούσε πως είχε βρει έναν ιδιαίτερα επιφανή εκπρόσωπο για τη Ρωσία στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.Ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση του διαβατηρίου του Ντεπαρντιέ και τον υποδέχτηκε ο ίδιος προσωπικά στην κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα. Εξι μήνες μετά την άφιξή του στη Ρωσία όμως, ο εκλεκτός καλεσμένος του Πούτιν έχει αναδειχτεί σε μείζον πρόβλημα καθώς τα κακόγουστα αστεία του, οι πολιτικά αμφίσημες απόψεις του και ο γεμάτος κραιπάλες και υπερβολές βίος που διάγει φέρνουν ολοένα και περισσότερους Ρώσους σε δύσκολη θέση.Στο τελευταίο από τα σκάνδαλα στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Ντεπαρντιέ, ο γάλλος ηθοποιός παρουσιάζεται ως ένας άξεστος σεξομανής. Την προηγούμενη εβδομάδα, η 26χρονη ρωσίδα ηθοποιός Αλίσα Πράντα, η οποία γνωρίστηκε με τον 64χρονο Ντεπαρντιέ στο πλατό μιας ρωσικής τηλεοπτικής σειράς, αποκάλυψε ότι οι φύλακες βρήκαν τον ηθοποιό να κάνει σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των τηλεοπτικών στούντιο. "Την προηγούμενη ημέρα, μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες.Οταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα. Η σκηνή ήταν σοκαριστική. Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά

Νύχτες με σεξ και πολύ πιοτό

Οταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσέφερε ρωσικό διαβατήριο στον γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να εγκαταλείψει τη Γαλλία εξαιτίας της υψηλής φορολογίας, το Κρεμλίνο θεωρούσε πως είχε βρει έναν ιδιαίτερα επιφανή εκπρόσωπο για τη Ρωσία στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση του διαβατηρίου του Ντεπαρντιέ και τον υποδέχτηκε ο ίδιος προσωπικά στην κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα. Εξι μήνες μετά την άφιξή του στη Ρωσία όμως, ο εκλεκτός καλεσμένος του Πούτιν έχει αναδειχτεί σε μείζον πρόβλημα καθώς τα κακόγουστα αστεία του, οι πολιτικά αμφίσημες απόψεις του και ο γεμάτος κραιπάλες και υπερβολές βίος που διάγει φέρνουν ολοένα και περισσότερους Ρώσους σε δύσκολη θέση.

Στο τελευταίο από τα σκάνδαλα στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Ντεπαρντιέ, ο γάλλος ηθοποιός παρουσιάζεται ως ένας άξεστος σεξομανής. Την προηγούμενη εβδομάδα, η 26χρονη ρωσίδα ηθοποιός Αλίσα Πράντα, η οποία γνωρίστηκε με τον 64χρονο Ντεπαρντιέ στο πλατό μιας ρωσικής τηλεοπτικής σειράς, αποκάλυψε ότι οι φύλακες βρήκαν τον ηθοποιό να κάνει σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των τηλεοπτικών στούντιο. "Την προηγούμενη ημέρα, μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες.Οταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα. Η σκηνή ήταν σοκαριστική. Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X