Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός»
Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό Glow που κυκλοφορεί. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια κλήθηκε να συμπληρώσει κάποιες φράσεις, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της αλλά και την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σήμερα.Η οικογένεια για μένα είναι: η βάση του ανθρώπου. Είναι απαραίτητη, αποτελεί το στήριγμα και την πηγή της δύναμής μας.H δημοσιότητα τις περισσότερες φορές... δεν είναι όπως φαίνεται, θέλει πολλή προσοχή γιατί κρύβει παγίδες, που εκ πρώτης όψεως εύκολα θ' αγνοήσει κανείς. Τις κάθε είδους δυσκολίες στη ζωή τις αντιμετωπίζω με... χιούμορ κι αισιοδοξία, τα καλύτερα εργαλεία.Έχω μεγάλη αδυναμία στα... παιδάκια! Η αθωότητα που διαθέτουν, σε συνδυασμό με μια απρόσμενη ωριμότητα, που πολλές φορές εκπλήσσει, με ξετρελαίνουν.Οι προσωπικές μου σχέσεις μέχρι τώρα μου έδειξαν πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.Πηγή:Fthis.gr

«Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός»

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό Glow που κυκλοφορεί. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια κλήθηκε να συμπληρώσει κάποιες φράσεις, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της αλλά και την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σήμερα.

Η οικογένεια για μένα είναι: η βάση του ανθρώπου. Είναι απαραίτητη, αποτελεί το στήριγμα και την πηγή της δύναμής μας.H δημοσιότητα τις περισσότερες φορές… δεν είναι όπως φαίνεται, θέλει πολλή προσοχή γιατί κρύβει παγίδες, που εκ πρώτης όψεως εύκολα θ’ αγνοήσει κανείς.

Τις κάθε είδους δυσκολίες στη ζωή τις αντιμετωπίζω με… χιούμορ κι αισιοδοξία, τα καλύτερα εργαλεία.

Έχω μεγάλη αδυναμία στα… παιδάκια! Η αθωότητα που διαθέτουν, σε συνδυασμό με μια απρόσμενη ωριμότητα, που πολλές φορές εκπλήσσει, με ξετρελαίνουν.Οι προσωπικές μου σχέσεις μέχρι τώρα μου έδειξαν πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Πηγή:Fthis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X