Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης
Σε καθεστώς διαθεσιμότητας τίθενται από σήμερα εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια, βάσει του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή. Εκπαιδευτικοί νοσηλευτικής κομμωτικής, αισθητικής και εικαστικών τεχνών προσέρχονται από το πρωί στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης για να ενημερωθούν σχετικά με τις μετατάξεις τους και την διαθεσιμότητα. 604 επηρεάζονται στο νομό Θεσσαλονίκης, από αυτούς εξαιρούνται οι 180 ενώ οι 424 θα τεθούν σε διαθεσιμότητα λαμβάνοντας το 75% του μισθού τους για 8 μήνες γεγονός που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο να φύγουν ακόμη το πρώτο μήνα. ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας τίθενται από σήμερα εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια, βάσει του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Εκπαιδευτικοί νοσηλευτικής κομμωτικής, αισθητικής και εικαστικών τεχνών προσέρχονται από το πρωί στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης για να ενημερωθούν σχετικά με τις μετατάξεις τους και την διαθεσιμότητα.

604 επηρεάζονται στο νομό Θεσσαλονίκης, από αυτούς εξαιρούνται οι 180 ενώ οι 424 θα τεθούν σε διαθεσιμότητα λαμβάνοντας το 75% του μισθού τους για 8 μήνες γεγονός που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο να φύγουν ακόμη το πρώτο μήνα.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X