Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καμικάζι σκορπά το θάνατο στη Μοσούλη
Τον θάνατο σκόρπισε βομβιστής αυτοκτονίας στη Μοσούλη του βορείου Ιράκ. Τουλάχιστον 23 στρατιώτες και δύο περαστικοί σκοτώθηκαν όταν ο καμικάζι οδήγησε το γεμάτο εκρηκτικά αυτοκίνητό του εναντίον αυτοκινητοπομπής του στρατού."Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ακολουθούσε αυτοκινητοπομπή του στρατού και όταν αυτή σταμάτησε στη μέση του δρόμου, αυτός ανατίναξε το αυτοκίνητό του που ήταν ακριβώς από πίσω", δήλωσε αστυνομικός από το σημείο της επίθεσης ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.Τουλάχιστον 18 άνθρωποι, οι περισσότεροι στρατιώτες, τραυματίστηκαν στην επίθεση. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος πραγματοποίησε την επίθεση, η οποία ωστόσο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων του τρομοκρατικού δικτύου Αλ Κάιντα.Οι επιθέσεις αυτές είναι οι τελευταίες που σημειώνονται σε μια κλιμακούμενη εκστρατεία βίας στο Ιράκ που εγείρει φόβους για επανάληψη των αιματηρών συγκρούσεων σε μια χώρα όπου Κούρδοι, σιίτες και σουνίτες μουσουλμάνοι αναζητούν ένα τρόπο κατανομής της εξουσίας.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Καμικάζι σκορπά το θάνατο στη Μοσούλη

Τον θάνατο σκόρπισε βομβιστής αυτοκτονίας στη Μοσούλη του βορείου Ιράκ. Τουλάχιστον 23 στρατιώτες και δύο περαστικοί σκοτώθηκαν όταν ο καμικάζι οδήγησε το γεμάτο εκρηκτικά αυτοκίνητό του εναντίον αυτοκινητοπομπής του στρατού.

«Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ακολουθούσε αυτοκινητοπομπή του στρατού και όταν αυτή σταμάτησε στη μέση του δρόμου, αυτός ανατίναξε το αυτοκίνητό του που ήταν ακριβώς από πίσω», δήλωσε αστυνομικός από το σημείο της επίθεσης ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι, οι περισσότεροι στρατιώτες, τραυματίστηκαν στην επίθεση. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος πραγματοποίησε την επίθεση, η οποία ωστόσο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων του τρομοκρατικού δικτύου Αλ Κάιντα.

Οι επιθέσεις αυτές είναι οι τελευταίες που σημειώνονται σε μια κλιμακούμενη εκστρατεία βίας στο Ιράκ που εγείρει φόβους για επανάληψη των αιματηρών συγκρούσεων σε μια χώρα όπου Κούρδοι, σιίτες και σουνίτες μουσουλμάνοι αναζητούν ένα τρόπο κατανομής της εξουσίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X