Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα μαθήματα μαγειρικής βελτιώνουν τις διατροφικές συνήθειες
Τα σύντομα, καλά σχεδιασμένα μαθήματα μαγειρικής μπορεί να βελτιώσουν τις διατροφικές συνήθειες σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στη Σκωτία, ρώτησαν σχετικώς τους γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι παρακολούθησαν μαθήματα μαγειρικής επί 4 έως 8 εβδομάδες στην κοινότητά τους.Τα μαθήματα επιχορηγούνται από την βρετανική κυβέρνηση, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των πολιτών. Έως τώρα, όμως, λίγες μελέτες έχουν εξετάσει κατά πόσον πληρούν τον στόχο τους.Η παρούσα μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση "Public Health Nutrition

Τα μαθήματα μαγειρικής βελτιώνουν τις διατροφικές συνήθειες

Τα σύντομα, καλά σχεδιασμένα μαθήματα μαγειρικής μπορεί να βελτιώσουν τις διατροφικές συνήθειες σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στη Σκωτία, ρώτησαν σχετικώς τους γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι παρακολούθησαν μαθήματα μαγειρικής επί 4 έως 8 εβδομάδες στην κοινότητά τους.

Τα μαθήματα επιχορηγούνται από την βρετανική κυβέρνηση, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των πολιτών. Έως τώρα, όμως, λίγες μελέτες έχουν εξετάσει κατά πόσον πληρούν τον στόχο τους.

Η παρούσα μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Public Health Nutrition

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X