Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βγαίνουν στην «κόντρα» οι σχολικοί φύλακες του δήμου Θεσσαλονίκης
Οι σχολικοί φύλακες ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα τη συνεδρίαση τους στην είσοδο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης κι αποφάσισαν να αναβάλουν μέχρι νεωτέρας την κατασκήνωση που προγραμμάτιζαν έξω από το κτίριο. Παράλληλα αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της κυβέρνησης και του σχεδίου μετατάξεων και διαθεσιμότητας. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τους νομικούς συμβούλους. Όσον αφορά το δικό τους σχέδιο, να κατασκηνώσουν με αντίσκηνα στο δημαρχείο, θα το πραγματοποιήσουν μια από τις επόμενες ημέρες. ΠΗΓΗ: thesstoday.gr -Διαμαρτυρία σχολικών φυλάκων στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Βγαίνουν στην «κόντρα» οι σχολικοί φύλακες του δήμου Θεσσαλονίκης

Οι σχολικοί φύλακες ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα τη συνεδρίαση τους στην είσοδο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης κι αποφάσισαν να αναβάλουν μέχρι νεωτέρας την κατασκήνωση που προγραμμάτιζαν έξω από το κτίριο.

Παράλληλα αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της κυβέρνησης και του σχεδίου μετατάξεων και διαθεσιμότητας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τους νομικούς συμβούλους.

Όσον αφορά το δικό τους σχέδιο, να κατασκηνώσουν με αντίσκηνα στο δημαρχείο, θα το πραγματοποιήσουν μια από τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Διαμαρτυρία σχολικών φυλάκων στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X