Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κεραυνός εν αιθρία
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του 2000 στο Tae Kwon Do Μιχάλης Μουρούτσος και το εντυπωσιακό μοντέλο, Playmate το 2005, Αναστασία Περράκη αποφάσισαν από κοινού να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους μετά από τρία χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κόρη, την Έλενα, έχει καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο και μένει μόνο να μπουν οι υπογραφές στα τελικά έγγραφα του διαζυγίου. Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι έκανε συχνά κοινές εμφανίσεις φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, τους τελευταίους μήνες.

Κεραυνός εν αιθρία

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του 2000 στο Tae Kwon Do Μιχάλης Μουρούτσος και το εντυπωσιακό μοντέλο, Playmate το 2005, Αναστασία Περράκη αποφάσισαν από κοινού να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους μετά από τρία χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κόρη, την Έλενα, έχει καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο και μένει μόνο να μπουν οι υπογραφές στα τελικά έγγραφα του διαζυγίου. Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι έκανε συχνά κοινές εμφανίσεις φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, τους τελευταίους μήνες.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X