Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πράσινος ο Ντιαρά!
«Πέφτουν» υπογραφές για Ντιαρά Στην τελική ευθεία έχει μπει άλλη μια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μαχαμαντού Ντιαρά. Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λιόν ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα μήνα. Τότε ο Γιάννης Αναστασίου ήρθε σε επαφή με τον Ντιαρά και του εξήγησε ότι τον θέλει στον Παναθηναϊκό. Οι τραυματισμοί του Ντιαρά τα τελευταία χρόνια οδήγησαν τους «πράσινους» να του προτείνουν ένα συμβόλαιο με πολλές ασφαλιστικές δικλείδες. Πρώτη και κύρια να πληρώνεται ανά αγώνα. Έτσι στο «τριφύλλι» θα είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους κοστίσει εάν τελικώς αποδειχθεί ότι οι τραυματισμοί δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμφωνία από την οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι. Το αντίθετο. Εάν ο Ντιαρά έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς, οι «πράσινοι» θα έχουν κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς με έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης. ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Πράσινος ο Ντιαρά!

«Πέφτουν» υπογραφές για Ντιαρά

Στην τελική ευθεία έχει μπει άλλη μια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μαχαμαντού Ντιαρά.

Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λιόν ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα μήνα. Τότε ο Γιάννης Αναστασίου ήρθε σε επαφή με τον Ντιαρά και του εξήγησε ότι τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Οι τραυματισμοί του Ντιαρά τα τελευταία χρόνια οδήγησαν τους «πράσινους» να του προτείνουν ένα συμβόλαιο με πολλές ασφαλιστικές δικλείδες. Πρώτη και κύρια να πληρώνεται ανά αγώνα. Έτσι στο «τριφύλλι» θα είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους κοστίσει εάν τελικώς αποδειχθεί ότι οι τραυματισμοί δεν τον έχουν εγκαταλείψει.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμφωνία από την οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι. Το αντίθετο. Εάν ο Ντιαρά έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς, οι «πράσινοι» θα έχουν κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς με έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

ΠΗΓΗ:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X