Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ειδοποιητήρια απόλυσης για 2.500 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων
Ειδοποιητήρια απόλυσης για 2.500 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων thumbnail

Ειδοποιητήρια απόλυσης για 2.500 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων

Οριστικοποιείται σήμερα Δευτέρα η λίστα με τα ονόματα των 2.500 καθηγητών τεχνικών ειδικοτήτων που μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Το υπουργείο Παιδείας έστειλε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τις λίστες με τα ονόματά τους και ζητά πρόσθετα στοιχεία (σ.σ.: εξαιρέσεις) προκειμένου να καταρτιστεί ο τελικός πίνακας. Οπότε, σύμφωνα με το Εθνος, όλοι οι καθηγητές προσέρχονται τη Δευτέρα στις διευθύνσεις προκειμένου να συμπληρώσουν τα σχετικά στοιχεία, ώστε μέχρι τις 6 μ.μ. να επιστραφούν στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας.

Ταυτόχρονα το υπουργείο Παιδείας προχωρεί όλες τις ενέργειες ώστε τον Σεπτέμβριο να γίνουν και οι υποχρεωτικές μετατάξεις 5.000 καθηγητών από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια στις ειδικότητες Γυμναστών, Πληροφορικής, Γαλλικής Φιλολογίας κ.ά.

Εξαιρούνται από την διαθεσιμότητα οι ανάπηροι, οι πολύτεκνοι, οι συνυπηρετούντες και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τόνισε ότι κανένα επαγγελματικό λύκειο δεν θα κλείσει και ότι οι ειδικότητες που καταργούνται θα ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X