Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προκύρηξη για 500 θέσεις στη Δημόσια Τηλεόραση
Προκύρηξη για 500 θέσεις στη Δημόσια Τηλεόραση thumbnail

Προκύρηξη για 500 θέσεις στη Δημόσια Τηλεόραση

Με τους εκπροσώπους της EBU θα συναντηθούν ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής και ο ειδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤ Γκίκας Μάναλης προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο λειτουργίας του ενδιάμεσου φορέα.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δημοσιευτεί η προκήρυξη για την κάλυψη 2.000 θέσεων στο μεταβατικό σχήμα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξακολουθούν να βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, προσωρινά στον μεταβατικό φορέα θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη. Στην πρώτη φάση θα προσληφθούν μόλις 500 άτομα. Οι υπόλοιποι 1.500 μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση πίσω στην Αγία Παρασκευή.

Η προκήρυξη θα αφορά υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και ηλεκτρονικά, ενώ για την εξέταση των φακέλων θα σχηματιστεί ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή και στελεχών της ΕΡΤ. Οσοι επιλεγούν, θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες για άμεση εκπομπή προγράμματος. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ωστόσο, δεν προβλέπεται η πρόσληψη δημοσιογράφων με τη μορφή των εξωτερικών συνεργατών ή η συνεργασία με υπαλλήλους της τηλεόρασης της Βουλής.

Πηγή: www.iefimerida.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X