Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σάμος: Διατηρούσε πτώμα με παγοκύστες στο γκαράζ
Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών διατηρούσε σε ιδιωτικό γκαράζ πτώμα με παγοκύστες, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν διατηρούσε νόμιμο ψυγείο για να φυλάει τις σωρούς. Σύμφωνα με το i-samos.gr, η αστυνομία πριν από 15 ημέρες περίπου, ύστερα από σχετική καταγγελία έκανε «ντου» στο γκαράζ του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός πτώματος το οποίο προσπαθούσε να διατηρήσει με παγοκύστες. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο 40χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για ασέβεια νεκρού (και άλλες κατηγορίες) και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο. Πηγή: www.iefimerida.gr

Σάμος: Διατηρούσε πτώμα με παγοκύστες στο γκαράζ

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών διατηρούσε σε ιδιωτικό γκαράζ πτώμα με παγοκύστες, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν διατηρούσε νόμιμο ψυγείο για να φυλάει τις σωρούς.

Σύμφωνα με το i-samos.gr, η αστυνομία πριν από 15 ημέρες περίπου, ύστερα από σχετική καταγγελία έκανε «ντου» στο γκαράζ του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός πτώματος το οποίο προσπαθούσε να διατηρήσει με παγοκύστες.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο 40χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για ασέβεια νεκρού (και άλλες κατηγορίες) και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X