Τα «εκλεκτά» ζώδια με το χάρισμα της δημιουργικής έκφρασης

Από πολύ παλιά η ανθρωπότητα προσπαθούσε να αναπαραστήσει εικόνες, βιώματα και ιδέες μέσω της τέχνης. Ωστόσο, λίγοι και ξεχωριστοί από εμάς έχουν το φυσικό χάρισμα της δημιουργικής έκφρασης.

Διάβασε παρακάτω για τα 3 ζώδια που εκφράζονται μέσω των Καλών Τεχνών και μας «μαγεύουν» με το ταλέντο τους. Μήπως είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτά;

Υδροχόος: Δημιουργικές ιδέες χωρίς όρια

Ο Υδροχόος έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ανεξαρτησίας. Πάντα προσπαθεί να πηγαίνει ενάντια στις συνηθισμένες κοινωνικές νόρμες και να δημιουργεί μέσω της δικής του έμπνευσης τις δικές του ξεχωριστές καλλιτεχνικές ιδέες. Γενικότερα οι Υδροχόοι είναι αντιφατικές προσωπικότητες, ωστόσο οι διαφορετικές ιδέες που προβάλουν, βοηθούν τους υπόλοιπους να δουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας τέτοιας προσωπικότητας παίζει και ο Ουρανός, ο οποίος διοικεί τον Υδροχόο. Ο Ουρανός είναι πλανήτης που επηρεάζει τους ανθρώπους κάνοντάς τους περισσότερο οραματιστές.
Ακόμα και στο χώρο εργασίας, ο Υδροχόος χρειάζεται την ελευθερία του ώστε να είναι πιο παραγωγικός και πιο δημιουργικός. Μεγάλο λάθος θα κάνει όποιος τον βάλει να εργαστεί σε καθεστώς ρουτίνας, διότι ούτε τα μέγιστα θα αποδώσει αλλά θα βγει προς τα έξω και ο επαναστατικός του χαρακτήρας.

Ιχθύς: Ονειρεμένες δημιουργικές προτάσεις

Είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο από τα 12 του ζωδιακού κύκλου. Η δημιουργική έκφρασή των συναισθημάτων τους μέσω των τεχνών, όπως η ζωγραφική και η λογοτεχνία είναι συνήθως ο τρόπος με τον οποίο εξωτερικεύουν αυτά τα συναισθήματα.

Ο πλανήτης που διοικεί τον Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας. Η επιρροή του Ποσειδώνα είναι αυτή που παροτρύνει τους Ιχθύες ώστε να παραμένουν αυθεντικοί στην ονειροπόλα φύση τους. Πρόκειται για ένα ανασφαλές συνήθως ζώδιο, οπότε η δημιουργικότητα μέσω της τέχνης είναι ένας σίγουρος γι’ αυτούς τρόπος, ώστε να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά και τις ιδέες τους.
Όσον αφορά το χώρο εργασίας, παρατηρείται ότι είναι πολύ πιο αποδοτικοί όταν εργάζονται σε ένα περιβάλλον σχετικό με τις τέχνες και στο οποίο μπορούν να εκφράσουν το ελεύθερο πνεύμα που τους διακατέχει.

Καρκίνος: Φανταστική έκφραση ιδεών

Ο Καρκίνος γεννήθηκε με το χάρισμα να μπορεί να φαντάζεται και να δημιουργεί πολύπλοκες ιστορίες όσο κανένα άλλο ζώδιο. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να σχηματίσουν μια ιστορία, από μία φράση που θα τους πεις. Είναι ευρηματικοί στο να δημιουργούν τέχνη και τους χαροποιεί ιδιαίτερα όταν τη μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Σελήνη, διοικεί τον Καρκίνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η προσωπικότητα του Καρκίνου να διαμορφώνεται ως ευαίσθητη, συναισθηματική κι εσωστρεφής. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι Καρκίνοι που έχουν κάνει καριέρα στο χώρο της Λογοτεχνίας, της Μουσικής και του Σινεμά και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι παρεμφερείς αυτές μεταξύ τους τέχνες είναι ένα σημάδι, ως προς την κατεύθυνση που έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν οι Καρκίνοι ώστε να φτάσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα