Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 16/7
Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 16/7 thumbnail

Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 16/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/7

ΚΡΙΟΣ
Το ζητούμενο για σας είναι πότε θα ηρεμήσετε, αφού πότε ο ένας πλανήτης και πότε ο άλλος παρελαύνουν από τη ζωή σας και βάζουν στόχο την αποσταθεροποίησή σας. Αποτέλεσμα, παρόλο που εσείς ξεκινάτε τη μέρα σας καλά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το σύντροφό σας που θυμάται περσινά ξινά σταφύλια και καλείστε να πάρετε και θέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και να μην παλαντζάρετε μια προς την καλοπιστία και μια προς την ανασφάλεια και την αμφιβολία, πράγμα αρκετά δύσκολο τουλάχιστον για σήμερα. Προσπαθήστε να χειριστείτε τον Κρόνοπρος όφελός σας και δουλέψτε στη σχέση σας, μην του επιτρέψετε όμως να βάλει χέρι στην ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολλές και ορισμένες φορές θεαματικές, ακόμα και για σας που δεν ξέρετε πια προς τα πού να στραφείτε. Όπου κι αν πάτε όπου κι αν σταθείτε πάντα υπάρχει ένα άτομο που θα ήθελε κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ή την απλή σας συμπάθεια και πλέον το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιόσας συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να μην περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια πότε θα κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα αλλά πλέον εσείς να πάρετε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τα ερωτικά σας ζητήματα. Επίσης, έχετε κατά νου ότι ό, τι σπάει είναι προτιμότερο να το πετάξετε απ’ ότι να προσπαθήσετε να το κολλήσετε.

ΛΕΩΝ

Το να πείτε τη γνώμη σας και να τη στηρίξετε σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στη σχέση σας είναι θεμιτό και απόλυτα σεβαστό. Το να προσπαθήσετε να την επιβάλετε όμως στον σύντροφο και να την περάσετε ως μόνη αποδεκτή, είναι τελείως διαφορετικό. Φροντίστε να είστε περισσότερο συζητήσιμοι και όχι απόλυτοι στις θέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζει να αποτελεί απορία ακόμα και σε σας πως έχετε αλλάξει τόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είστε σαφώς πιο αποφασιστικοί και συγκεκριμένοι στο τι θέλετε από τη ζωή σας και από την ερωτική σχέση σας και το μόνο που σας μένει είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να τα καταφέρετε όπως, ας πούμε, να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία σας είναι αρκετά ενισχυμένη σήμερα αλλά κάτι δε σας αφήνει να το χαρείτε όσο θα θέλατε. Σκέψεις και συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα μέσα σας και δεν μπορείτε να καταλήξετε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Γι’ αυτό σήμερα οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκληρή δουλειά, λίγη ικανοποίηση. Αυτό νιώθετε σήμερα και δε σας αρέσει καθόλου. Όσο κι αν επιμένετε και προσπαθείτε για το καλύτερο στη σχέση σας τελικά δε μένετε ευχαριστημένοι αλλά μάλλον με το παράπονο. Μόνο κάποιες στιγμές ξαποσταίνετε και ξανά στο αγώνα αλλά μην το βάζετε κάτω. Ο επιμένων νικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι σας είναι σήμερα η προτεραιότητά σας και θα θελήσετε να περάσετε το βράδυ σας μαζί τους. Μέσα στο καλό κλίμα και τη χαλαρότητα όμως ενδέχεται να προκύψει είτε μια κουβέντα για τα ερωτικά σας όπου οι διάφορες γνώμες θα δίνουν και θα παίρνουν, είτε ένα πρόσωπο που θα σας ελκύσει και θα αρχίσετε να φλερτάρετε ασύστολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυνατά και αποφασιστικά ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα. Ο Άρης στον Καρκίνοσας επιβάλει να κλείσετε μια και καλή κάποιες εκκρεμότητες στην ερωτική σας ζωή που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και δε σας αφήνουν την καρδιά ελεύθερη να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο άτομο. Καλό θα ήταν όμως να περιμένετε λίγο ακόμα πριν πάρετε την όποια απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συνάντηση με ένα γνωστό σας άτομο σήμερα ενδέχεται να έχει τελείως διαφορετική κατάληξη από αυτήν που περιμένατε. Η συζήτηση μπορεί να ξεστρατίσει τελείως και ξαφνικά να αισθανθείτε ότι θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό το πρόσωπο. Όσο περνάει η ώρα τόσο θα σας μπαίνουν πονηρές ιδέες στο μυαλό και θα ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε το ραντεβού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε δραστηριοποιηθεί αρκετά αυτό τον καιρό γιατί θέλετε ή να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, χωρίς όμως να κάνετε εκπτώσεις στα ιδανικά σας και σε αυτά που αναζητάτε σε ένα άτομο. Όσο δύσκολο κι αν είναι το στοίχημά σας, εσείς έχετε ακλόνητη την ελπίδα ότι μπορείτε να το κερδίσετε, αρκεί να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές.

 

Πηγή: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X