8 ανδρικές αρετές που γοητεύουν τη γυναίκα

Έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που ζητάτε από έναν άνδρα; Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός σύντροφος; Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται; Αν τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σας, ρίξτε μια ματιά στα 8 κριτήρια που θέτουν οι περισσότερες γυναίκες στην επιλογή του συντρόφου τους. Τι λέτε, συμφωνείτε;

1. Ο άνδρας  πρέπει πάντα να  στηρίζει πάντα τη γυναίκα .

Ένα υποστηρικτικός άνδρας ο οποίος είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε χωρίς ενδοιασμούς. Αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το να φτιάξετε τη ζωή σας μαζί.

2. Πρέπει  να μπορεί να παίξει με παιδιά.

Κανένας άνδρας δεν θα πρέπει  φοβάται να παίξει με παιδιά, να τα διασκεδάσει και να τα κάνει να γελάσουν.

3.  Πρέπει να του “πηγαίνουν” τα μωρά.

Εντάξει, αυτή δεν είναι και η σημαντικότερη ιδιότητα, αλλά δεν είναι πολύ ωραία εικόνα ένας άνδρας να κρατάει ένα νεογέννητο μωρό; Ακόμα κι αν το θέμα σας δεν είναι να κάνετε παιδιά, ένας άνδρας που μπορεί να συμπεριφερθεί  με σεβασμό και στοργή σε ένα τόσο μικρό πλάσμα, είναι κάτι ιδιαίτερο.

4. Δεν πρέπει να φοβάται να “λερώσει” τα χέρια του.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να φτιάχνουν πράγματα, να διορθωθούν, να χτίζουν κτλ. Αλλά υπάρχει κάτι γοητευτικό σε άντρες που έχουν τέτοιες ικανότητες. Ακόμα και αν αποτύχει, η προσπάθεια να διορθώσει κάτι, μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει.

5. Θέλουν να είναι ένας κύριος.

Ένας άντρας πρέπει να είναι ευγενικός, με σεβασμό, διακριτικός και προσεκτικός στις ανάγκες μιας γυναίκας. Αν όλοι οι άντρες ήταν κύριοι, θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους άνδρες που δεν συμπεριφέρονται σαν κύριοι.

6. Πρέπει να του αρέσει να σας μιλάει.

Αυτό από μόνο του μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά ένας άνδρας που είναι πρόθυμος να σας μιλήσει για την ημέρα του, για ένα ενδιαφέρον άρθρο που μόλις διάβασε, ή ακόμα και για τα τελευταία κουτσομπολιά που άκουσε στην δουλειά του, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα κουραστείτε να ακούτε.

7. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ο άνδρας να αντιμετωπίζει τους άλλους ευγενικά.

Βοηθώντας τους συναδέλφους του, τα μέλη της οικογένειάς τους, τους φίλους, ή ακόμα και αγνώστους δείχνει την καλοσύνη του προς τους άλλους. Και αυτό μεταφράζεται σε ευγένεια και καλοσύνη που θα ξεχειλίζει και στη σχέση σας μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο.

8. Πρέπει να  κάνει τη γυναίκα να γελά.

Αν και η ελκυστικότητα είναι προφανώς σημαντική, τίποτα δεν μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας περισσότερο και να σας κάνει να νιώσετε πιο κοντά στον άνδρα σας από το να γελάτε μαζί. Είναι κάτι που δεν θα εξασθενίσει ποτέ.

Σχετικά άρθρα