Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Απόκτησε έντονο βλέμμα με 6 βήματα
Απόκτησε έντονο βλέμμα με 6 βήματα thumbnail

Απόκτησε έντονο βλέμμα με 6 βήματα

Παρακάτω θα δείτε έξι διαφορετικές εφαρμογές σκιάς, μολυβιού και μάσκαρας για να τονίσετε το βλέμμα σας.

Μόνο σκιά: Όταν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα και να ανυψώσετε το μάτι σας.

Μάσκαρα : Βάλτε στις κάτω βλεφαρίδες μια μάσκαρα για όγκο. Η επιλογή αυτή κάνει τις κάτω βλεφαρίδες να μοιάζουν στο μέγεθος με τις πάνω και να έχετε έτσι ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Διακεκομμένη γραμμή : Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι σχεδιάστε τελείες μεταξύ των βλεφαρίδων και του κάτω βλεφάρου. Έτσι θα φαίνεται σαν να έχετε περισσότερες βλεφαρίδες.

Γεμάτη γραμμή: Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία και σύρετε το μολύβι σε όλη την γραμμή κάτω από τα μάτια προς την εξωτερική γωνία. Αυτή είναι η κλασική επιλογή.

"Μουτζουρωθείτε" : Συνδυάστε την γραμμή του μολυβιού με ένα πινελάκι και μουτζουρώστε τη γραμμή με μικρές κινήσεις σιγά – σιγά. Αυτό κάνει τη γραμμή και το βλέμμα πιο έντονο.

Εσωτερική γραμμή: Τραβήξτε απαλά το κάτω βλέφαρο προς τα κάτω με το δάχτυλό σας για την καλύτερη πρόσβαση στην μέσα γραμμή του ματιού και μετακινήστε το μολύβι εμπρός και πίσω. Αυτό κάνει τα μάτια να φαίνονται πολύ πιο έντονα.

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X