Αρχική / Υγεία / Ογκολογία / Κέντρα μαστού σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Κέντρα μαστού σε Ελλάδα και εξωτερικό. thumbnail

Κέντρα μαστού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από έναν αναγνώστη μας:


“Θα ήθελα να μάθω πιο είναι το καλύτερο εξειδικευμένο κέντρο για τον καρκίνο του μαστού στο εξωτερικό. Επίσης αν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο κέντρο και στην Ελλάδα."


Σύμφωνα με τη συνεργάτη του boro.gr, Φιορίτα Πουλακάκη, Χειρούργος Μαστού, τα περισσότερα  νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα διαθέτουν κέντρο μαστού.


Τα κέντρα μαστού στα δημόσια νοσοκομεία Αττικόν, Άγιος Σάββας και Μεταξά είναι πλήρως επανδρωμένα και παρακολουθούν κάθε εξέλιξη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του μαστού, όπως ο καρκίνος του μαστού.


Αν κάποιος προτιμά να απευθυνθεί σε ιδωτικό φορέα, τότε μπορεί να απευθυνθεί στο κέντρο μαστού στην κλινική Metropolitan, το οποίο ανταγωνίζεται σε επάξια τα αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού.


Πολλοί ασθενείς επιλέγουν και τη λύση του εξωτερικού. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ιατρικά κέντρα του Meinz στη Γερμανία και το ογκολογικό τμήμα στο νοσοκομείο St.Mary's στο Λονδίνο θεωρούνται από τα καλύτερα παγκοσμίως.


Μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας στο email της ιστοσελίδας, info@boro.gr. Η συντακτική ομάδα θα αναλάβει να ερευνήσει και να απαντήσει στο ερώτημά σας, με υπεύθυνη και επιστημονική ακρίβεια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X