Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Όταν το «κοσμικό» γεγονός της χρονιάς ήταν η δεξίωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Όταν το «κοσμικό» γεγονός της χρονιάς ήταν η δεξίωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας    thumbnail

Όταν το «κοσμικό» γεγονός της χρονιάς ήταν η δεξίωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η σημερινή νύχτα, θα είναι μια σαν όλες τις άλλες για τους υπέροχους κήπους του προεδρικού Μεγάρου. Τίποτα δεν θα μαρτυρά τις στιγμές δόξας, λάμψης αλλά και κοσμικότητας που ζούσαν επί χρόνια σαν και σήμερα στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η προεδρική πρόσκληση ήταν κάθε χρόνο η επιβεβαίωση πως παραμένεις σημαντικός – για πολιτικούς και όχι μόνο.Πολλές φωτογραφίες και συνυπάρξεις στο πλαίσιο των δεξιώσεων όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν πλέον σχεδόν ιστορικά ντοκουμέντα. Πάντα βέβαια ήταν οι συνοδοί των κυρίων αυτές που εκλεβαν την παράσταση. Για παράδειγμα κανείς δεν θα ξεχάσει την πρώτη εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη ως συζύγου Παπανδρέου το 1990 και την ιδιαίτερη περιποίηση που είχε από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή που αν και είναι πάντα λακωνικός, της έκανε και κοπλιμέντο.Αλλά και το 2008 όλοι κοίταζαν με ενδιαφέρον τη συνοδό του Αλέξη Τσίπρα, την Καντίζα Σανκόχ από τη Σιέρα Λεόνε, 22 χρονών. Οι φωτογραφίες έχουν σήμερα τη δική τους εξιστόρηση για εκείνες τις μοναδικές και «συλλεκτικές» πλέον νύχτες.


Πηγή: www.iefimerida.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X