Μάρτα Ορτέγκα: Η μικρότερη κόρη του ιδιοκτήτη των Zara που δούλευε ως πωλήτρια- Ο υπερπολυτελής γάμος, η φιλία με την Αθηνά Ωνάση και ο έρωτας των γονιών της

Η κόρη του Mr Zara ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η Μάρτα Ορτέγκα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάρλος Τορέτα και εντυπωσίασε με το πρωτότυπο νυφικό της. Τα Μέσα της Ισπανίας τον χαρακτήρισαν τον γάμο της χρονιάς ίσως επειδή ο πατέρας της Αμάνθιο Ορτέγκα είναι ο 5ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η πολυτέλεια δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από την τελετή αλλά ούτε από το πάρτι του γάμου όπως άλλωστε και οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista ¡HOLA! (@holacom) στις

Ο υπερπολυτελής γάμος και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν

Τόσο ο Αμάνθιο Ορτέγκα όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του έχουν μάθει να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να μην βγάζουν προς τα έξω την προσωπική τους ζωή. Κάποιες εικόνες ωστόσο τους ξέφυγαν και κυκλοφόρησαν στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE España (@elle_spain) στις

Η νύφη αυτή τη φορά εμπιστεύτηκε τον οίκο Valentino για τη δημιουργία του νυφικού της. Το κομμάτι που επέλεξε η Μάρτα Ορτέγκα ήταν αρκετά μίνιμαλ και σίγουρα ιδιαίτερο. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που είτε θα λατρέψεις το νυφικό είτε δεν θα σου αρέσει καθόλου. Σίγουρα ταίριαζε με το προσωπικό της στιλ που είναι πιο ήπιο και απλό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 55cosasbonitas (@55cosasbonitas) στις

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο πατρικό σπίτι των Ορτέγκα στη Γαλικία που βρίσκεται στη βορειοδυτική Ισπανία. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένα και αυστηρά προκειμένου να εξασφαλίσει η οικογένεια ότι θα απολαύσει αυτή τη σημαντική στιγμή μακριά από αδιάκριτα μάτια και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορεί ο γάμος να ήταν την Παρασκευή ωστόσο το πάρτι του γάμου έγινε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Οι 400 καλεσμένοι του ζευγαριού φιλοξενήθηκαν στο Royal Yacht Club στην Κορούνια. Φυσικά δεν έλειπαν οι λαμπεροί καλεσμένοι. Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα η Αθηνά Ωνάση έκανε επίσημη εμφάνιση. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από τον γάμο της φίλης της με την οποία την συνδέει η αγάπη για την ιππασία. Η παρουσία της κόρης του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα, ήταν μία από αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magazinespain (@magazinespain) στις

Μπορεί οι φωτογραφίες τους να ήταν δυσεύρετες αφού προσπάθησαν να μην διαρρεύσουν ωστόσο εκείνη φρόντισαν να έχουν ένα εντυπωσιακό άλμπουμ από τον γάμο τους. Της μοναδικές στιγμές τους απαθανάτισε ο φημισμένος φωτογράφος Πίτερ Λίντμπεργκ με τη μηχανή του.

Η Μάρτα Ορτέγκα μοιράζεται με τον σύζυγό της Κάρλος Τορέτα το πάθος της για τη μόδα. Εκείνος είναι ο γιος του γνωστού σχεδιαστή Ρομπέρτο Τορέτα και εργάζεται ως ατζέντης μοντέλων. Εκείνη από τη άλλη είναι η κόρη του άνθρωπου που έχει μπει με τα ρούχα που παράγει στις ντουλάπες όλων των γυναικών του κόσμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Style Watch (@royalstylewatch) στις

Ο πρώτος της γάμος με τον ιππέα Μόγια

Η Μάρτα Ορτέγκα δεν ντύνεται νυφούλα για πρώτη φορά. Μπορεί με τον νυν σύζυγό της να μοιράζονται την αγάπη τους για τη μόδα ωστόσο με τον πρώτο της σύζυγο μοιραζόταν την άλλη της μεγάλη αγάπη εκείνη για την ιππασία. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι λοιπόν ο πρώην σύζυγός της, Σέρχιο Άλβαρεθ Μόγια, αν όχι αθλητής ιππασίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Alvarez Moya (@sergio_alvarez_moya) στις

Ο Σέρτζιο Αλβάρεζ Μόϊα είναι κορυφαίος showjumper με πολλές διεθνείς νίκες στο ενεργητικό του. Φυσικά γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνων ιππασίας εν έτη 2009. Τα 3 χρόνια που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν έναν γιο ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του, Αμάνθιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Marta Ortega, con su hijo Amamcio, es una fiel seguidora de la hípica ???? @marta_o_p @ccvmoficial @longines #martaortega #madrid #csi #ccvm #caballos #saltos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FamososXmadrid (@famososxmadrid) στις

Ο πρώτος γάμος της Μάρτα Ορτέγκα είχε μπαρόκ στιλ και πραγματοποιήθηκε σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα. Φυσικά και τότε η οικογένεια προσπάθησε να αποκρύψει λεπτομέρειες από τον γάμο. Η ίδια αποκάλυψε αργότερα ότι το νυφικό της είχε ράψει ο Ισπανός Narciso Rodríguez, ενώ το μενού στη δεξίωση που ακολούθησε επιμελήθηκαν οι τοπ chefs Marcelo Tejedor και Nacho Manzano.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Los padres de la novia. #amancioortega #florapérez #carlostorretta #martaortega

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Torretta (@torrettacarlos) στις

Είναι το παιδί από τον δεύτερο γάμο του δισεκατομμυριούχου

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς ήταν τα πρώτα βήματα της Μάρτα Ορτέγκα για να αντιληφθούμε καλύτερα τη σημερινή της ζωή. Η Μάρτα ήρθε στη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 1984 και ήταν το τρίτο παιδί που απέκτησε ο ιδιοκτήτης των Zara. Η ιδιαιτερότητα ήταν το γεγονός ότι ήταν το παιδί που απέκτησε από τον δεύτερο του γάμο με την Φλόρα Περέζ. Διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο δεσμός τους αρχικά ήταν παράνομος αφού ο επιχειρηματίες τον διατηρούσε ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα Ροζαλία Μέρα. Με την πρώτη του γυναίκα απέκτησαν δύο παιδιά τον Κάρλος που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και τη Σάντρα.

Η μητέρα της Μάρτα Ορτέγκα δούλευε στην εταιρεία που είχε ο Αμάνθιο Ορτέγκα και έτσι έγινε η γνωριμία. Μπορεί στην ουσία ο Αμάνθιο Ορτέγκα να δημιούργησε την αυτοκρατορία του από κοινού με την πρώτη του γυναίκα ωστόσο όλοι προβλέπουν ότι η Μάρτα θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τον όμιλο μόλις αποσυρθεί ο πατέρας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Te comento Pa (@tecomentopa) στις

Ξεκίνησε από υπάλληλος

Μπορεί η Μάρτα Ορτέγκα να μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις ωστόσο δεν ανέλαβε αμέσως θέσεις κλειδιά στην εταιρεία του πατέρα της. Φυσικά οι σπουδές της δεν θα μπορούσε να είναι πενιχρές.

Πήρε πτυχίο στα οικονομικά από το European Business School του Λονδίνου. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της δούλευε ως πωλήτρια στο κατάστημα στην Oxford Street. Γυρνώντας από τις σπουδές της ενώ όλοι θα περίμεναν ότι θα αναλάμβανε κάποια διευθυντική θέση εκείνη ξεκίνησε να εργάζεται ως υπάλληλος. Ξεκίνησε την πρακτική της στα γραφεία της Inditex στο Λονδίνο ενώ ύστερα δοκίμασε τις δυνάμεις της στην έδρα της εταιρείας στο Παρίσι. Ακολούθησαν τμήματα της εταιρείας στην Ασία και η ένταξή της στην έδρα στο Arteixo (Λα Κορούνια). Σήμερα είναι σύμβουλος στο δημιουργικό τμήμα της Zara Women.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fit For Weddings (@fitforweddings) στις

Ο χαρακτηρισμός της ως fashion icon και οι… πλούσιες φίλες της

Δεδομένου ότι η Μάρτα Ορτέγκα εργάζεται στο δημιουργικό του τμήματος Zara Women δεν θα μπορούσε να είναι μία γυναίκα χωρίς γούστο. Το αντίθετο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν fashion icon. Το στιλ της είναι ιδιαίτερο παρόλο που είναι απλό. Μπορούμε να πούμε ότι είναι από εκείνες που δεν σνομπάρουν τα οικονομικά κομμάτια. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει εμφανιστεί ντυμένη με ρούχα Zara από πάνω έως κάτω. Παραμένει θηλυκή παρόλο που επιλέγει πιο άνετα και απλά ρούχα. Φυσικά δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα της δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 55cosasbonitas (@55cosasbonitas) στις

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε ένα πλούσιο περιβάλλον δεν θα μπορούσε να μην έχει φίλες από αυτόν τον κύκλο. Η Αθηνά Ωνάση είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δεν είναι το μόνο. Η Μάρτα Ορτέγκα έχει και… γαλαζοαίματη φίλη η οποία μάλιστα είναι φανατική των καταστημάτων Zara. Ποια είναι; Μα η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας!

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Amancio Ortega: ο Μr ZARA που από φτωχός έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άντρας στον κόσμο!

Γάμος υπερπαραγωγή για την κόρη του ιδρυτή των Zara

Σχετικά άρθρα