Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απειλούν με λουκέτο οι εκπαιδευτικοί: Δεν θα γίνει αγιασμός
Απειλούν με λουκέτο οι εκπαιδευτικοί: Δεν θα γίνει αγιασμός  thumbnail

Απειλούν με λουκέτο οι εκπαιδευτικοί: Δεν θα γίνει αγιασμός


Δεν βρέθηκε κοινός τόπος στη συνάντηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το μεσημέρι της Παρασκευής και πλέον οι εκπαιδευτικοί απειλούν με κλείσιμο σχολείων από Σεπτέμβριο.


Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θέμης Κοτσιφάκης, όπως είπε και στους συναδέλφους του μετά την συνάντηση, ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει τις αποφάσεις που αφορούν τους εκπαιδευτικούς και προειδοποίησε ότι τον Σεπτέμβριο δεν θα ανοίξουν τα σχολεία καθώς ήδη στο συνέδριο της ΟΛΜΕ έχουν παρθεί αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις τις οποίες, όπως τόνισε, συντονίζουν με άλλα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


Εν συνεχεία, ο κ. Κοτσιφάκης ζήτησε από τον Γιάννη Στουρνάρα να δεσμευτεί ότι δεν θα απολυθεί κανένας από τους 2.100 εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την Δευτέρα, ωστόσο όπως είπε μετά στους δημοσιογράφους και τους εκπαιδευτικούς, ο υπουργός είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί.X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X