Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Στους «αληθινούς» ή στους ψεύτες;

Σε έναν κόσμο, όπου όλοι καθημερινά αλληλεπιδρούν με τους πάντες, είναι πολύ εύκολο να πετύχεις ανθρώπους που προσποιούνται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα το κάνουν όλοι.

Η «αυθεντικότητα» ευτυχώς, θα συνεχίσει να υπάρχει. Μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο. Γιατί ο καθένας για δικούς του λόγους κρύβεται πίσω από ένα προσωπείο.

Ωστόσο, ένας καλός τρόπος να διαπιστώσεις πόσο ειλικρινής ή όχι είναι κάποιος είναι να… ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα ζωδίων, για να ξέρεις και τι να περιμένεις.

Αυτά είναι τα 3 πιο ειλικρινή ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια. Συνήθως επιλέγει να βρίσκεται στον δικό του κόσμο και για αυτό αποτραβιέται ηθελημένα από το πλήθος. Είναι επιλεκτικός και θα εκφράσει τη δική του αλήθεια, ακόμη κι αν θεωρεί πως ο «παραλήπτης» υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί από τα λεγόμενά του. Όλα τα παραπάνω, είναι που καθιστούν και έναν Κριό ένα εξαιρετικά αξιόπιστο άτομο.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι ότι ειλικρίνειά του καμιά φορά φτάνει στα όρια της αγένειας ή της… καφρίλας, ωστόσο, έχει τα «κότσια» να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε και να του εκφράσουν τη γνώμη ή τη δυσαρέσκειά του και δεν τον νοιάζει αν θα σχηματίσει ο άλλος καλή ή κακή εντύπωση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο τελευταίος στη λίστα με τα πιο ειλικρική ζώδια, εκ πεποιθήσεως. Τι εννοούμε; Δε λέει ψέματα για τον απλούστατο λόγο ότι η αλήθεια  γι’ αυτόν είναι συν ώνυμη της ελευθερίας. Δεν του αρέσει να φοβάται ή να εξαρτάται από τον οποιοδήποτε και αυθόρμητα λέει αυτό που πιστεύει. Απλά, καμιά φορά προτιμά να κρατήσει το στόμα του κλειστό παρά να πει ψέματα γι’ αυτό και είναι τελευταίος στη λίστα.

Και αυτά τα πιο 3… ψεύτικα ζώδια

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως οι Σκορπιοί είναι λιγάκι… πονηρούληδες και χρησιμοποιούν το ψέμα για να μανιπιουλάρουν άλλους και τελικά να περάσουν το δικό τους ή να αποφύγουν να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Μάλιστα, δε διστάζουν να κοιτάξουν τον άλλον στα μάτια για να γίνουν πιο πειστικοί.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δυσκολεύονται πολύ να πάρουν μία σταθερή απόφαση κι επειδή συχνά φάσκουν και αντιφάσκουν, αλλάζοντας κάθε φορά τα λεγόμενά τους έχουν τη φήμη ενός ανθρώπου διπρόσωπου. Επίσης, συνηθίζουν να λένε ψέματα γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι αρκετά πονηροί, επιδιώκοντας διαρκώς να φαίνονται καλοί στα μάτια των άλλων. Αυτό είναι που τους αναγκάζει να αλλάζουν τα λεγόμενά τους ανάλογα με τη συνθήκη στην οποία βρίσκονται και να γίνονται ανειλικρινείς. Επίσης, αν στριμωχτούν, έχουν τη δικαιολογία και το ψέμα στο τσεπάκι τους, δικαιώνοντας όσους τους κατηγορούν ως τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα