Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / 3 Μυστικά για σωστό καθαρισμό
3 Μυστικά για σωστό καθαρισμό thumbnail

3 Μυστικά για σωστό καθαρισμό

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι από τις συνήθειες που όλες μας έχουμε συμβιβαστεί δεδομένου ότι έχουμε παρατηρήσει το πρώτο μας ψεγάδι στο γυμνάσιο. Ωστόσο ακόμα και αν ο καθαρισμός είναι ένα καθημερινό φαινόμενο υπάρχουν πάντα τεχνικές που δεν γνωρίζαμε. Εμείς συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις τους.

1.Η θερμοκρασία του νερού είναι πιο σημαντική απ’ ότι νομίζαμε. Το χλιαρό νερό είναι το ιδανικό, αντί του ζεστού ή του κρύου, καθώς οι “ακραίες θερμοκρασίες” στεγνώνουν το δέρμα.
2.Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται να πλένουν και τον λαιμό τους όταν καθαρίζουν το πρόσωπό του. Ο λαιμός δείχνει τα πρώτα σημάδια γήρανσηε πιο γρήγορα απ’ ότι οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Ένα άλλο παραμελημένο σημείο είναι η γραμμή των μαλλιών.
3.Μην ξεπλένετε απλά το πρόσωπό σας. Περάστε χρόνο εφαρμόζοντας το καθαριστικό τζελ με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω προς τη γραμμή των μαλλιών προκειμένου να τονωθεί το λεμφικό σύστημα. Οι κυκλικές κινήσεις πάνω από τα δύο μάτια θα σπάσουν πιο γρήγορα το μακιγιάζ και να νοηθήσουν να ξεπριστούν τα μάτια μετά από μια κουραστική μέρα.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X