Αρχική / News (old articles) / Πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi;
Πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi; thumbnail

Πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi;

Μια ενδιαφέρουσα γραφική απεικόνιση έκανε ο Nickolay Lamm σε συνεργασία με την αστροβιολόγο M. Browning Vogel με σκοπό να ρίξει λίγο φως στο θέμα πως θα έμοιαζε το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε.


Οι απεικονίσεις προσδιορίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του σήματος του Wi-Fi το οποίο αποτυπώνει το κάθε κανάλι. Η έκταση κάθε Wi-Fi πεδίου, ανάλογα με το είδος του εξοπλισμού, μπορεί να φτάνει τα 20-30 μέτρα και τα πεδία είναι είτε σφαιρικά, είτε ελλειψοειδή.


«Αισθάνομαι ότι αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi θα εκτιμούσαμε λίγο παραπάνω την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά», λέει ο Lamm και συμπληρώνει: «Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία χωρίς να εκτιμάμε την πολυπλοκότητα πίσω από κάποια εργασία ή δυνατότητα».


Με πολλά χρώματα στον ορίζοντα που προσδιορίζουν την κίνηση του σήματος, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τον μαγικό και πολύχρωμο κόσμο του Wi-Fi όπως αυτό τρέχει ολόγυρά μας.


Πηγή: iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X