Αρχική / Σχέσεις / Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία
Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία thumbnail

Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία

Συνήθως ακούμε για άντρες που απατούν τις συντρόφους τους. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που η γυναίκα αποφασίζει να απατήσει. Παρακάτω αποκαλύπτουμε τους λόγους που μπορεί να σε απατήσει η συντροφός σου.


1.Περνάει μια μεταβατική φάση


Είτε πρόκειται για μια μετακόμιση , είτε έχει χάσει ένα αγαπημένο της πρόσωπο ακόμα και έγινε κάτι στη δουλειά της (καλό ή κακό) οι γυναίκες γίνοται εσωστρεφείς. Γενικά ακόμα  και αν μια γυναίκα πετύχει το στόχο της, μια σειρά από συναισθήματα δημιουργούνται που την κάνουν να σκέφτεται αυτήν την αλλαγή. Τότε είναι που αισθάνεται ότι χρειάζεται κάτι να της αποσπάσει τη προσοχή ώστε να αφομιώσει την αλλαγή καλύτερα.


2. Αισθάνεται ότι δεν είχε τη δέουσα προσοχή


Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους, τις προσέχει , τις εκτιμά και τις θαυμάζει. Όταν λοιπόν μια γυναίκα δεν παίρνει αυτή τη προσοχή από το σύντροφό της, αρχίζει να ψάχνει για κάποιον ο οποίος θα της  παρέχει ακριβώς αυτό το συναίσθημα.


3. Αισθάνεται ότι η σχέση φτάνει στο τέλος της


Όταν μια γυναίκα βλέπει ότι η σχέση αυτή που έχει φτάνει στο τέλος, είτε το έχει προκαλέσει εκείνη είτε εκείνος, το να τον απατήσει αποτελεί μια τακτική όπου εκεί τεστάρει δυο πράγματα: α) αν όντως  έχει πέραση η ίδια β) αν μπορεί να ξεπεράσει τον σύντροφό της


4. Όταν πια δεν περνάει καλά


Μια γυναίκα η οποία νιώθει ότι με το σύντροφό της δεν περνάει καλά και δεν διασκεδάζει τόσο όσο παλιά, είναι πολύ δελεαστικό το να βρει κάποιον άλλον ώστε να τη συναρπάσει όπως ο συντροφός της παλιά.


5. Το σεξ έχει γίνει βαρετό


Έπειτα από μια συγκεκριμένη περίοδο το σεξ μπορεί να καταντήσει βαρετό. Όταν λοιπόν μια γυναίκα αισθάνεται ότι πλέον για τον συντροφό της δεν είναι πια τίποτα άλλο από μια ρουτίνα και δεν είναι πια ποθητή, θα κοιτάξει να βρει κάποιον ο οποίος θα τη δει σαν μια σεξουαλικά ποθητή γυναίκα και όχι σαν κάτι συνηθισμένο.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X