Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Σουβλάκια κοτόπουλου με ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού
Σουβλάκια κοτόπουλου με ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού thumbnail

Σουβλάκια κοτόπουλου με ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού

Σήμερα η Τίτσα Αλεξανδράτου σας προτείνει μια δροσερή συνταγή με κοτόπουλου και ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού. Ιδανική για ένα ελαφρή καλοκαιρινό γεύμα


Υλικά για 4 άτομα:
500γρ. Φιλέτο κατόπουλο σε κύβους
Ντοματίνια

Για την μαρινάδα:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη σάλτσα:
500γρ. Στραγγιστό γιαούρτι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
10 φυλλαράκια ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία:

1.Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τους κύβους κοτόπουλου και τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου.
2.Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ.
3.Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ξυλάκια βάζοντας ανάμεσα ντοματίνια και τα ψήνουμε σε ζεστή ψησταριά ή γκριλ γυρίζοντας τα για να ψηθούν απ’ όλες τις πλευρές αλλά να παραμείνουν ζουμερά.
4.Τα σερβίρουμε αμέσως με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X