Γιατί είναι τόσο δύσκολο να «δαμάσεις» τον… ταραξία Υδροχόο;

Επαναστατικός, ασυμβίβαστος, λάτρης της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και της αυτονομίας. Δεν μπορεί να ζήσει και να λειτουργήσει, κάνοντας ό,τι και οι υπόλοιποι και συχνά κατηγορείται ως «ταραξίας».

Έχει ανάγκη το καινούριο, το πρωτότυπο, το ασυνήθιστο. Του αρέσει να πειραματίζεται, ενώ είναι «μπροστά» σε ιδέες και αντιλήψεις. Για αυτό δύσκολα θα τον ακολουθήσουν οι πολλοί.

Μπορεί να γίνει προκλητικός, εκκεντρικός, προβοκάτορας, να βάλει φιτιλιές για να καταγράψει αντιδράσεις. Είναι υπερασπιστής των αδυνάτων, των κοινωνικών δικαιωμάτων και της διαφορετικότητας.

Σούπερ σημαντική η φιλία

Η φιλία είναι συχνά πιο σημαντική από τον έρωτα και οι στιγμές που περνά με τους φίλους ιδιαίτερα πολύτιμες. Σίγουρα πάντως για να δεθεί συναισθηματικά χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του κοινές αντιλήψεις, ιδέες, θεωρίες, νοοτροπία ή αγώνες.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να τον «δαμάσεις»;

Ερωτεύεται εγκεφαλικά. Για να τον ελκύσει κάποιος/α, δεν χρειάζεται να είναι όμορφος/η, αλλά να έχει προσωπικότητα και να ταυτίζονται οι απόψεις.

Κάτι όμως η προσήλωση στις θεωρίες του, κάτι ο φόβος της δέσμευσης, συναισθηματικά το χάνει. Βγάζει παράλογες αντιδράσεις ή έχει αντιφάσεις και κατηγορείται για ψυχρότητα και αδιαφορία. Συχνό φαινόμενο, επίσης, είναι να ατονεί το σεξουαλικό του ενδιαφέρον και να μετατρέπεται σε φιλικό.

Θέλει κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο

Στις θεωρίες είναι καλός, πρακτικά όμως το… χάνει. Σίγουρα δεν κάνει για υπάλληλος, αφού αν μπορούσε να μην δουλεύει, δεν θα το έκανε, μιας και θεωρεί τη δουλειά σκλαβιά. Όμως, αυτό δε γίνεται και τότε πρέπει να ασχοληθεί με κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο, κάτι που θα του εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων ή σχετικό με την κοινωνία ή την πολιτική.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα