Αρχική / Διάφορα (old articles) / Application σε βοηθά να βρεις τι θα φας!
Application σε βοηθά να βρεις τι θα φας! thumbnail

Application σε βοηθά να βρεις τι θα φας!

«Τι θα φάμε»


Είναι το αιώνιο ερώτημα που απασχολεί όλες τις οικογένειες σχεδόν καθημερινά: τι θα φάμε σήμερα; Απάντηση σε αυτό επιχειρεί να δώσει η εφαρμογή για κινητά iphone και android «Τι θα φάμε».


Πίσω από αυτήν βρίσκονται οι δημιουργοί της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας συνταγών μαγειρικής «Συνταγές της Παρέας», ο Κωνσταντίνος Κοκκορόγιαννης και η Στέλλα Τσάλα.


«Στο σάιτ περιλαμβάνονται 15.000 συνταγές μαγειρικής. Η ανάγκη για τη δημιουργία της εφαρμογής προέκυψε από τον κόσμο που ζητούσε από εμάς διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης των συνταγών αυτών», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κοκκορόγιαννης.


Έπειτα από σειρά ερωτημάτων η εφαρμογή κατευθύνει τους χρήστες στις συνταγές που τους ταιριάζουν. Πόσο χρόνο διαθέτετε για την προετοιμασία; Είστε χορτοφάγοι ή όχι; Προτιμάτε κρέας, ζυμαρικά ή λαχανικά; Θέλετε η συνταγή να περιέχει μανιτάρια ή μελιτζάνες; Με αυτές και άλλες ερωτήσεις η εφαρμογή βοηθά το χρήστη να επιλέξει ανάμεσα στις 4.000 συνταγές της εφαρμογής για κυρίως πιάτο, συνταγές που περιλαμβάνονται και στο σάιτ «Συνταγές της Παρέας».


Στον πρώτο μήνα της λειτουργίας της την εφαρμογή έχουν κατεβάσει σε κινητά iPhone και Android περίπου 9.000 χρήστες. Στόχος των δημιουργών της είναι η εφαρμογή στο μέλλον να περιλαμβάνει και προτάσεις για γλυκά, αλλά και να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν και να σχολιάζουν τις αγαπημένες τους συνταγές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X