Αρχική / Υγεία / Ορμονικά προβλήματα : επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του γεννητικού συστήματος της γυναίκας
Ορμονικά προβλήματα : επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του γεννητικού συστήματος της γυναίκας  thumbnail

Ορμονικά προβλήματα : επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του γεννητικού συστήματος της γυναίκας

Αναγνώστρια μας ρωτά : Όλα ξεκίνησαν από μια σαλπιγγογραφία που ήταν πολύ επώδυνη , έχω και κάποιο πρόβλημα ορμονικό . και είναι ακόμα πιο δύσκολο . έχω δοκιμάσει αλοιφές, κολπικά διαλύματα , πλύση με χαμομήλι ….. πολλά πολλά πράγματα . ο γιατρός μου μου λέει απλώς να μη σταματήσω στο σεξ και ότι είναι ψυχολογικό και ότι θα φύγει .


 


Απαντά ο Άρις Αντσακλής, καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" 


Θα ήταν χρήσιμο να είχαμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που σας απασχολεί. Για παράδειγμα ποιό ακριβώς είναι το κύριο γυναικολογικό συμπτωμά σας και ποιό είναι το ορμονικό πρόβλημα που αναφέρετε. Πολλές φορές όπως επισημαίνετε και εσείς, διαταραχές των ορμονών μπορεί να επηρεάζουν και την εύρυθμη λειτουργία του γεννητικού συστήματος μίας γυναίκας. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα που σας απασχολεί, όπως φαίνεται από αυτά που μας αναφέρετε, χρειάζεται μία συστηματική προσέγγιση και λεπτομερή κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, πράγμα που είμαι σίγουρος ότι ο γυναικολόγος σας έχει κάνει, ο οποίος γνωρίζει και το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X