Χρησιμοποίησε πράγματα, αγάπα ανθρώπους. Οι 2 βασικές αρχές για μια ευτυχισμένη ζωή!

Χρησιμοποίησε πράγματα και όχι άτομα. Αγάπα ανθρώπους και όχι αντικείμενα. «Είναι τρομακτικό το πόσο συχνά πολλοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο στο όνομα της αγάπης», φαίνεται πως είχε εκφράσει ο συγγραφέας Λέο Μπουσκάλια.

Σταμάτα να σκέφτεσαι τα λεφτά. Διώξε τις σκέψεις για το τι θα πουν οι άλλοι. Έχεις δικαίωμα να απολαμβάνεις τις μικρές, καθημερινές χαρές της ζωής. Αποδέξου τα ατομικά χαρακτηριστικά του διπλανού σου και αναρωτήσου το εξής: «Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και άλλες κουλτούρες;».

Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν!

Δούλεψε για να ζεις και μην ζεις για να δουλεύεις! Οφείλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Και μόλις γίνει αυτό θα είσαι και με τους άλλους. Επικεντρώσου σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που δεν έχεις. Χρησιμοποίησε τα λεφτά σου ώστε να αποκτήσεις εμπειρίες και μην τα αποταμιεύεις για τις «δύσκολες μέρες».

Και μιας και ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, πέρνα περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην κάνεις αυτοσκοπό σου να βρεις το «άλλο σου μισό». Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως να μάθεις να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο ή μια νέα γλώσσα.

Να είσαι καλός με τους δικούς σου ανθρώπους και να βοηθάς εκείνον που το έχει ανάγκη. Βάζε μικρούς στόχους και φρόντισε να τους υλοποιείς. Γίνε εθελοντής και δοκίμασε δραστηριότητες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!

https://www.instagram.com/p/B8JcncWjwmd/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Τίποτε δεν είναι καλύτερο για την ψυχή από το να κάνει λιγότερο δυστυχισμένη μια άλλη ψυχή».

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι»… Το ποίημα που δίνει δύναμη και ελπίδα!

Σχετικά άρθρα