Αρχική / Σχέσεις / Γιατί οι άντρες απιστούν το καλοκαίρι
Γιατί οι άντρες  απιστούν το καλοκαίρι thumbnail

Γιατί οι άντρες απιστούν το καλοκαίρι


Θυμάστε όταν ήσασταν παιδιά που το καλοκαίρι σήμαινε όχι πια σχολείο, όχι ποια έννοιες, ελευθερία και πολύ (πολύ) διασκέδαση; Fast forward στο σήμερα και θα διαπιστώσετε ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει μείνει με την ίδια εντύπωση.
Καλοκαίρι=περιπέτεια.  Σκέφτονται ότι τώρα είναι η ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, να πειραματιστούν και γενικά να περάσουν καλά.


Γενικά, οι άντρες τώρα το καλοκαίρι μπορεί να ψάχνουν για περιπτώσεις σεξ και να ενδώσουν αν τους δοθεί η ευκαιρία.


Ας το παραδεχτούμε, το καλοκαίρι είμαστε πιο κοινωνικοί. Κάτι τα θαλασσινά νερά, κάτι τα μπαράκια, είμαστε πιο χαλαροί και πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες (εξ ου και ανεβαίνουν οι πιθανότητες να απιστήσει, δεν φταίει εκείνος, το νησί τα κάνει όλα)


Τέλος ας μη ξεχνάμε και το προφανές: Όσο πιο πολύ ζέστη, τόσο πιο λίγα τα ρούχα.  Καθώς οι άντρες είναι λάτρεις του γυναικείου σώματος, είναι πολύ πιθανό να υποκύψουν πιο εύκολα  σε αυτό αν και εφόσον τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να έχουν στενές επαφές τρίτου τύπου μαζί του.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X